Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Nagyon magas,180cm,nagy,feszes mellei vannak,szép arca,homokóra testalkata,nagy kerek,feszes popsi,szép vékony lábak.
Szeret barátkozni,rengeteg barátja van,imádja az animéket,futballt,szeret főzni,nagyon üzyes festészetben,nagyon okos,művelt,nagyon jól fut,nagyon népszerü lány,mindenki kedveli,viszont van egy hibája.
18 évesen szűz.
Nem követem a kérdést szóval ne irjatok, de ha ennyire a külsőre megy, és a szüzességet egy hibának látja, ilyen ribivel az életbe nem jönnék össze. 18F
Soha..
Nem. A magas lányok nagy lábon is élnek, én meg rühellem a 42-es rocsót kerülgetni az előszobámban. -))
Viccet félretéve, a családunk férfitagjai generációk óta az alacsony csajokra bukik. A 2m-es nagyapám is a mindössze 142centis nagyanyámat választotta, apám is így keresett párt, én magam is a pöttöm csajokért tudok megveszni, mint ahogyan a fiam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!