Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El tudtok képzelni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtok képzelni olyan élethelyzetet, amikor félre lépnétek egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi lenne az? Írjatok kort is.

2019. aug. 21. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

El, férfiként is és szerintem feleségemnél is lenne az a helyzet, amikor megtörténne, bár nagyon nagyon kicsi az esély. Ez amiatt is szerintem esélyesebb, mert elég nyitott, bevállalósak és merészek vagyunk a szex terén, már voltunk többes helyzetben is és hát fantáziánkban elég nyitottak vagyunk a hármasra és a hasonló dolgokra. Megcsalni nem szeretnénk, de megcsalás számunkra az, amikor érzelem is benne van és titkolózások vannak. Ez nem jelenti, hogy keressük az alkalmat, ha keresünk is, akkor mindig együtt, de mivel van ez a bizonyos nyitottság, el tudom képzelni, hogy ha teljes pompájában prezentálja magát a tökéletes félrelépés, akkor élünk vele. És lehet nem osztjuk meg a párunkkal.

Belegondolva, így jó pár év házasság után is, annyira stabil a kapcsolatunk, hogy simán kibírna egy félredugást, akár bevallanánk, akár nem. Ezt tök nehéz megérteni fiatalon, friss kapcsolatban vagy egy olyan házasságban ahol még alapvető dolog a féltékenykedés, a titkolózás, ahol még mindig sok év után is problémák vannak a szexben és a kommunikációban.

Szemléltetés képen:

Mondjuk éppen NewYorkban vagyok 3 hétig, munka miatt, jól érzem magam, és valamelyik este egyszerűen beesik egy nő a képbe. Egyből megértjük egymást, egyből egymásra hangolódunk, mind a ketten egyedül vagyunk, senki sem keres semmit, egyszerűen csak megkívánjuk egymást, nem komplikáljuk, nem próbálunk érzelmeket beletenni, csak pár órára jól akarjuk érezni magunkat és felhőtlenül élvezzük egymás társaságát. Másnap, mintha mi sem történt volna, tovább lépünk. Jóformán pár hónap után még arra sem fogsz emlékezni, hogy hogyan nézett ki a másik, csak egy jópofa emlék marad, de a részletekre már nem emlékszel.

Nem volt mérföldkő az életedben, nem változtatott semmit az érzelmeiden, nem jelentett semmit, ugyanúgy éled az életedet.

2019. aug. 21. 10:43
 12/13 anonim ***** válasza:
13%
Nagyon sokan lépnek félre. A legtöbbször az oka, hogy valami már nem jól működik egy adott kapcsolatban (ez nem feltétlenül csak a szex), de mégsem lépnek ki belőle.
2019. aug. 21. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudtam elképzelni, de már az első ilyennél elbuktam. Aztán sorban a többinél is.

Nem kell keresni a helyzetet, mindig megtalál.

2019. aug. 22. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!