Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szexben kondolom.A nemed és korod is ird .2019. aug. 19. 22:34
1/40 anonim válasza:
Az, hogy sokkal gyorsabban és nagyobbat élvez mint én.
27F
4/40 anonim válasza:
Hogy mennyivel határozatlanabb ilyen téren, mint az élet többi területén.
20L
5/40 anonim válasza:
Az hogy nem volt nála kondo(m)lom.
6/40 anonim válasza:
Az hogy szeret hátul nyalni:) 32f
7/40 anonim válasza:
Az, hogy mint utólag kiderült mellettem egy másik lányt is d_gott. Szóval megcsalt.
8/40 anonim válasza:
Elsőként az, hogy szűzként ismertem meg.
De legfőképpen: hogy minden nap engedi az anális szeretkezést, naponta többször is. Vágyom ezt, így ebben (is, más fontos egyezések mellett) én nagyon megtaláltam az életben a szerencsémet...
9/40 anonim válasza:
Hogy biszex és lányokkal is csinálta mellettem. Mindezt utólag tudtam meg. F.Kort minek írnék?
10/40 anonim válasza:
Tolerálja,hogy magassarkút hordok otthon.
34/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!