Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen szoptatok először?
Figyelt kérdés
Jó volt az első, vagy inkább rossz?2019. aug. 21. 09:25
1/20 anonim válasza:
A legtöbb Lány már 12 évesen. Aki szerint nem így van az még nem látta a valóságot.
2/20 anonim válasza:
Gondolom mindenki akkor, amikor először elveszítette a szüzességét :) Nyilván 10-50-ig van mindenféle kor. Az exem mesélte, hogy neki rossz élmény volt az első szopás, mert kényszernek élte meg.
3/20 anonim válasza:
16. Nem volt jó,nem akartam eléggé.
4/20 anonim válasza:
20, nem hinném hogy túl sokáig vártam
5/20 anonim válasza:
15, nem akartam igazán, de a barátom meggyőzött, rémes élmény volt, borzasztó íze volt, és nem is kaptam cserébe semmit.
6/20 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint átlagban 15
F
7/20 anonim válasza:
9/20 anonim válasza:
Még 1 se voltam az első szopásomnál. Nagyon akartam és nagyon jó is volt, nagyon ízlett anyám teje.
10/20 anonim válasza:
14 voltam
A baratom kedveert ravettem magam de szinte vegig iranyitotta hol a fejem hol a farkat igy remes elmeny volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!