Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől taszító a kövérség mind férfi, mind nő esetében?
:D
Akik lepontoznak valószínűleg magukra ismernek. Ebből is látszik, hogy a GYK szexuális válaszolók nagy része egy kövér disznó. xD
Am szerintem is taszító, ha szexről lenne szó. Ennek ellenére semmi problémám nincs, attól még normális emberek. De ne siránkozzanak ha fabatkát sem tesznek azért, hogy leadjanak magukról 10-20 kilót.
24/f
13-as igazad van, de itt most igénytelenségről van szó
Én is kiemeltem, hogy ettől még normális emberek :D
Nekem nem jönnek be a kövér nők (és az igazán kövérekre gondolok, 160 cm 100kg+, szinte null izom...)
A narancsbőrös, hurkás, lötyögős hájas test látványa sex során társul(hat) a gyenge állóképességgel, fokozott izzadással. A lehetséges pózok száma is kevesebb. Egy 100 kg testet felemelni vagy akár megtartani se könnyű.
Sexuálisan nem tartom vonzónak, az egészségtelen életvitel se pozitívum.
Ennek ellenére nem ítélem el őket, ő dolguk hogy élik az életüket, sok férfinek még be is jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!