Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mitől taszító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől taszító a kövérség mind férfi, mind nő esetében?

Figyelt kérdés
A kövér emberektől sokszor hallani, hogy nehezen találnak párt, ritka vagy nem kielégítő a szexuális életük.
2019. aug. 21. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

:D

Akik lepontoznak valószínűleg magukra ismernek. Ebből is látszik, hogy a GYK szexuális válaszolók nagy része egy kövér disznó. xD

Am szerintem is taszító, ha szexről lenne szó. Ennek ellenére semmi problémám nincs, attól még normális emberek. De ne siránkozzanak ha fabatkát sem tesznek azért, hogy leadjanak magukról 10-20 kilót.

24/f

2019. aug. 21. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
hűű de sok a lepontozás, lehet tényleg igaz, hogy sok az elhízott itt
2019. aug. 21. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vagyok kövér, mégis lepontoztam egy-két véleményt! Sok a gyökér! Attól még hogy valaki kövér, nem kéne leszólni, lehet hogy sokkal különb némelyikük emberileg...
2019. aug. 21. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

13-as igazad van, de itt most igénytelenségről van szó

Én is kiemeltem, hogy ettől még normális emberek :D

2019. aug. 21. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jönnek be a kövér nők (és az igazán kövérekre gondolok, 160 cm 100kg+, szinte null izom...)

A narancsbőrös, hurkás, lötyögős hájas test látványa sex során társul(hat) a gyenge állóképességgel, fokozott izzadással. A lehetséges pózok száma is kevesebb. Egy 100 kg testet felemelni vagy akár megtartani se könnyű.

Sexuálisan nem tartom vonzónak, az egészségtelen életvitel se pozitívum.

Ennek ellenére nem ítélem el őket, ő dolguk hogy élik az életüket, sok férfinek még be is jönnek.

2019. aug. 21. 14:46
 16/16 anonim válasza:
Az emberbe bele van kódolva egyfajta vonzó forma. Ha valaki túlsúlyos illetve sovány, az kilóg ebből a formából. Mindkét nemnél az a lényeg, hogy a vonzó határon belül mozogj, formás légy. Lehet pici pocakod, attól még vonzó leszel sokak szemében, de ha már mindenhol háj rakódik le a testeden, vastagon, azzal kilógsz ebből a belénk kódolt mintából. A nőknél sem az számít, hogy kicsi mell vagy nagy, hanem a forma, arányosság. Ha egy nő feneke, combja vastag, még lehet vonzó sokak szemében, ha az arányon, formán belül mozog.
2021. márc. 31. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!