Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkozni Balatonon a strandon csinos nőknél hogy szívesen bekenem a hátukat?
Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 16:24
1/12 anonim válasza:
Ne!! Elutasitanak kiveve ha nem egy 10/11-es pasi vagy de gondolom ha az lennel ilyeneket megtudnal oldani anelkul, hogy kiirod ide:)
2/12 anonim válasza:
Szerintem is igaza van az elsőnek. A nők nagyrésze csak annak engedi hogy kenegesse, aki nagyon bejön nekik testileg. Mondom ezt úgy hogy nő vagyok. Ennek ellenére lehet pont te leszel valamelyik csaj esete.
3/12 A kérdező kommentje:
1. Hát ezt nem tudom sajnos inkább lehet átlag alatti vagyok. Azt mondják apa testem van kis pocak kis férfi cici de nem vagyok elhízva, 80 kg vagyok a 176 cm hez.
2019. aug. 20. 16:28
4/12 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére lehet pont te leszel valamelyik csaj esete.
Igen ebben reménykedek hátha lesz olyan nő aki szimpatikusnak fogja találni a közeledés ha nem is szexre de egy bekenés hátha meglesz
2019. aug. 20. 16:30
5/12 A kérdező kommentje:
Vágynék egy ilyen nő bekenésére tegnap is voltam strandon és szexuálisan nagyon felizgattak. Sajnos három éve nem voltam nővel Így érthető a fűtöttség
2019. aug. 20. 16:34
6/12 anonim válasza:
Aztán ha engedné és még úgy is csinálna mintha... , akkor te mit csinálnál?
7/12 A kérdező kommentje:
6. Uhh lehet csöppennék...
2019. aug. 20. 17:56
9/12 anonim válasza:
Ne vedd sértésnek de szerintem ez nagyon gáz. Még egy 10/10-est is kirohognék, ha ezzel jönne oda
10/12 A kérdező kommentje:
Na mondom az eredményeket...
Hát vagy 20 nőhöz oda mentem, sokan néztek, van aki a fenébe küldött el meg van aki azt mondta van pasija.
De egy tök mosolygós csinos nő nagyon nevetett és azt mondta tudud mit a bátorságod miatt kenjél így egy sikerem volt....
2019. aug. 21. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!