Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony fiatal pasiként normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony fiatal pasiként normális vékony csajt találni lehetetlen?

Figyelt kérdés
Vékony csajoknak általában nem jön be a vékonyabb alkat. Talán a biztonságérzet miatt?

2019. aug. 19. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden embernek más az ideálja. Vannak olyan csajok akiknek a vékony pasik, de vannak olyanok akiknek az izmosabb, férdiasabb testű férfiak jönnek be
2019. aug. 19. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hülyeség...barátnőm is vékony és én is.
2019. aug. 19. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom: lehetséges.
2019. aug. 19. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Eléggé vékony vagyok (175/60), és folyton a vékony csajok nyomulnak rám. A teltebb nők, akik nekem tetszenek, általában észre sem vesznek vagy elküldenek.
2019. aug. 19. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Inkább vékony legyen mint dagadt.
2019. aug. 19. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is vékony vagyok, a barátom is az.

Ne általánosíts, kérlek.

2019. aug. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!