Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek el lehet csábítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el lehet csábítani?

Figyelt kérdés
Van egy hazas férfi a munkahelyemen, párszor flörtöltunk már, Ceges rendezvényeken általában keresi a társaságot, párszor a fenekem is megfogta már “véletlen”, ilyenkor néha elnézést ker néha úgy tesz mintha semmi sem történt volna. Viszont ugye van családja, felesége, raadasul a no terhes. Én már nem sokáig tervezek itt dolgozni és elegge bejön a pasi, megéri elcsábítani? El lehet egyáltalán? Lehet ez csak valami kis játék és nem akar többet?
2019. aug. 19. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem szep dolog, de ha ugy erzed
2019. aug. 19. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Én is jóképű vagyok. Hagyom magam elcsábítani, gyere! :D
2019. aug. 19. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,elcsábíthatod de akkor onnantól együtt kell élned a tudattal, hogy egy büdös r#b@nc vagy...ez van💁‍♂️
2019. aug. 19. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont ugyanolyan eset mint a masik kerdes ahol a not lehet elcsabitani. A reszvevok vallaljak a tudatukban a felelosseget, a tobbit meg elintezi a jovo. Bar azert sajnalom mint azt a not mind azt a pasit akinek ilyen parja van
2019. aug. 19. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont egy nős férfit akarsz elcsábítani? Nincs neked agyad?

Te csak mindig második lennél az életében. Nem hagyná el a feleségét miattad. Csak néha elővenne ha kedve van rá.

Nagy ribizli lehetsz.

Én soha nem tudnék kikezdeni egy nős férfival, még akkor sem ha ő lenne a világ leghelyesebb pasija.

2019. aug. 19. 16:39
 6/6 StevenUp ***** válasza:
50%
Gusztustalan
2019. aug. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!