Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik csak a párotok kedvéért próbáltátok ki a popsiszexet, miért tettétek?
Erőszakos volt, meggyőzött, és titeketis érdekelt végül, letudtátok, csak ne nyaggasson már....
Utána hogy döntöttdtek, legyen máskor is néha, soha többet...
En kertem mert kivancsi voltam
De csak akkor van ha en kivanom ha a pasi akarja akkor nem a valasz
😃
Szoval ez valami nagyon nagyon magy ajandek neki
Ez nem uralkodas
De pont te irod amit mind a ketten akartok es elveztek ...
Akkor engedem ha en kivanom, akkor nem ha nincs hangulatom hozza. Az en testem ergo en dontok felette. Pont az a lenyeg h ezt a pasi fogja fel ugy h plusz dolog es nem alapszolgaltatas es legyen annyi tisztelet benne h nem eroszakolja meg a testem es a lelkem olyan miatt ami extra.
Vagy forditsunk akkor ...
Ha en akarom analisan megdugni a pasit mert ez nekem jar akkor o milyen jogon tiltakozik ? Elvegre pontosan ugyan olyan vegbel e dugjuk bele mint a noi. Ja nem a pasik elvezhetik is leven neki van ott egy helyes kis prosztata amitol igazan elvezetes. Akkor mi a baja vele hiszen az jooo nekem joo szal engednie kell.
Ugye h mindjart mas a helyzet ?
Értem amit írsz, és azt is értem, hogy mire akarsz kilyukadni, de a megfogalmazásod nem túl szép.
Konkrétan azt írtad, hogy ha a pasi akarja, akkor te nemet mondasz. Ez azt jelenti, hogy nem is mérlegelsz, hogy esetleg a kedvére tegyél, vagy ilyesmi... hogy esetleg neked is megjönne közben a kedved...
Fordítsunk egyet megint: mi lenne, ha mondjuk csak akkor vinne el a párod mondjuk étterembe, amikor neki van kedve, és nem érdekelné, hogy te mondjuk mikor akarnál ? Végülis az ő pénze, nem ? (És ne forgasd ki, ha mondjuk nem szoktatok étterembe járni, vagy közös kasszán vagytok, hanem próbáld akkor a saját dolgaitokra átértelmezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!