Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik csak a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődő35 kérdése:

Lányok, akik csak a párotok kedvéért próbáltátok ki a popsiszexet, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Erőszakos volt, meggyőzött, és titeketis érdekelt végül, letudtátok, csak ne nyaggasson már....

Utána hogy döntöttdtek, legyen máskor is néha, soha többet...

2019. aug. 19. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meggyőzött, és engem is érdekelt h milyen érzés lehet.
2019. aug. 19. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

En kertem mert kivancsi voltam

De csak akkor van ha en kivanom ha a pasi akarja akkor nem a valasz

😃

Szoval ez valami nagyon nagyon magy ajandek neki

2019. aug. 19. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, végülis erről szól a szex igaz ? Hogy uralkodj a másikon.... Nem is arról, hogy két ember közösen élvezzen és kielégüljön...de utálom az ilyen attitűdöt....
2019. aug. 19. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem uralkodas

De pont te irod amit mind a ketten akartok es elveztek ...

Akkor engedem ha en kivanom, akkor nem ha nincs hangulatom hozza. Az en testem ergo en dontok felette. Pont az a lenyeg h ezt a pasi fogja fel ugy h plusz dolog es nem alapszolgaltatas es legyen annyi tisztelet benne h nem eroszakolja meg a testem es a lelkem olyan miatt ami extra.

Vagy forditsunk akkor ...

Ha en akarom analisan megdugni a pasit mert ez nekem jar akkor o milyen jogon tiltakozik ? Elvegre pontosan ugyan olyan vegbel e dugjuk bele mint a noi. Ja nem a pasik elvezhetik is leven neki van ott egy helyes kis prosztata amitol igazan elvezetes. Akkor mi a baja vele hiszen az jooo nekem joo szal engednie kell.

Ugye h mindjart mas a helyzet ?

2019. aug. 19. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

Értem amit írsz, és azt is értem, hogy mire akarsz kilyukadni, de a megfogalmazásod nem túl szép.

Konkrétan azt írtad, hogy ha a pasi akarja, akkor te nemet mondasz. Ez azt jelenti, hogy nem is mérlegelsz, hogy esetleg a kedvére tegyél, vagy ilyesmi... hogy esetleg neked is megjönne közben a kedved...

Fordítsunk egyet megint: mi lenne, ha mondjuk csak akkor vinne el a párod mondjuk étterembe, amikor neki van kedve, és nem érdekelné, hogy te mondjuk mikor akarnál ? Végülis az ő pénze, nem ? (És ne forgasd ki, ha mondjuk nem szoktatok étterembe járni, vagy közös kasszán vagytok, hanem próbáld akkor a saját dolgaitokra átértelmezni)

2019. aug. 19. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!