Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek az erős és sportos szolga fiúk?
Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 01:57
11/21 anonim válasza:
Nincs objektív szempont hogy mitől lesz valaki férfi
12/21 anonim válasza:
Egy nő nem attól lesz erős, hogy megaláz téged, és attól nem gyenge kislány, mert szereti magát nőnek érezni egy férfi mellett.
De azt hiszem ezt te nem értheted. 😟
13/21 anonim válasza:
Amúgy ne havyd hogy két nő meggyőzzön a hülyeségeikről :D
14/21 anonim válasza:
Ja, végül is ha kiírtok egy kérdést ami a nőkhöz szól, akkor nehogy figyelembe vegyétek a véleményüket...
Észszerű.
15/21 anonim válasza:
Nem két nő véleménye a meghatározó :D
16/21 anonim válasza:
Attol hogy vki a szexben szolga egyáltalán nem biztos hogy az életben is az. És ha ez a vágya akkor miért ne élje ki
Nyomja el? Miert kell lehúzni vkit? Ezt nem értem.
17/21 anonim válasza:
Bennem csak minimális dominancia van, de az biztos h bejönne, ha a szolgám sokkal erősebb lenne, mert én magam sem vagyok lekvár. Egy kis picike gyenge srácot már csak fizikailag is legyőznék, nemhogy más téren - nade egy srác, aki amúgy erős, de maga választja, hogy behódol nekem... az borzasztó izgató. 😉
18/21 anonim válasza:
Isten mentsen egy ilyentol. Nekem ferfi kell.
19/21 anonim válasza:
Ha már jó a pacekja akkor ne legyen már talpnyaló csicska könyörgöm.
20/21 anonim válasza:
Érdekes válaszok :D Igazatok van abban, hogy nem attól lesz valaki férfi, hogy fizikailag erős, de attól sem lesz valaki kevésbé férfi, hogy mi izgatja fel szexuálisan. Gondolom nem úgy kell elképzelni, hogy áll melletted egy hatalmas pasi, akinek fogni kell a kezét, hogy ne üsse el az autó..:) Egyébként a kérdésre válaszolva, érdekes lehet egy olyan szituáció, hogy mondjuk egy nálam jelentősen nagyobb, izmos férfi alám akarja rendelni magát, izgalmas. De nyilván úgy, hogy az életben nem egy kisfiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!