Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szűzkurv4ság?
Ha viccelődök fiúkkal (akiket csak netről ismertem meg az adott játékban és a világ kb másik felén élnek) arról hogy pl aki többet öl egy videójátékban annak küldök egy nudeot. Nekem ez eddig tök természetes volt hogy semmi gond nincs vele amíg mindenki tudja hogy egy vicc, de valaki azt mondta hogy az már annak számít nála. Sose küldök senkinek és ha valaki túl lő a célon akkor mondom is neki, meg persze nem mindenkivel van ez, a legtöbben tök normális dolgokról beszélnek, de néha van ilyen és szerintem vicces.
19/L
Már ne is haragudj, de ennek amit leírtál a kérdésben mégis gol a poén tartalma?
Akivel először játszol akár komolyan is veheti.
Aztán meg jössz azzal, hogy csak úgy mondtam.
Tehát nem is vicces ugyanakkor a szád is jár - megjegyzem feleslegesen mert mikor meg is kellene tenni akkor meg nem.
Itt leovisozod a gyíkeseket és valóban sokakra ezt rá is lehet húzni.
De csak azért mert szerinted ez vicces attól még ugyanolyan buta liba hatást kelt mint amilyet számodra az itteni felhasználók.
És igen a szövegben használt jelző kb ezt jelenti manapság, a szája nagy a mersze csekély.
Szerintem nem.
A további lépésnek semmi esélye sincs, tehát nem ígéret, nem áltatás.
Nem az.
Ha a sracok kezdik es te csak belemesz es komolytalankodsz vele az nem az meg.
Valszeg a sracok is tudjak h ezt igy nem lehet komolyan venni.
Aki meg megis haaat az nem normalis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!