Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok szégyenlősek?
Öltözőbe,vagy otthon családtagok előtt?
Kort, nemet is irjal.
Nálunk a családban senki nem szégyenlős egymás előtt. Barátokkaal is simán napozok pucéran. Idegenek előtt nincs okom meztelenkedni.
21/L
Én az vagyok. Persze ennek is vannak szintjei, pl anyukám és húgom előtt öltözök, de meztelen nem vagyok előttük. Így lettem nevelve, családban sem pucérkodunk egymás előtt. Barátaim előtt szintúgy, alsoneműben okés, de annál kevesebb ruha már nem. Öltözőben pedig úgyse meztelenre vetkőzöm, mert soha nem tusolok ott pl edzőteremben közös zuhanyzóban. Nem szeretek más, akár igénytelen koszos emberekkel egy helyen fürdeni.
Barátom előtt meg bárhogyan elvagyok, meztelenül is alszok így nyáron, ha úgy van úgy is mászkálok előtte, az nem zavar. 21L
Családom előtt szégyenlős vagyok anyum előtt nem. Ismeretlenek előtt annyira nem.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!