Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés

Öltözőbe,vagy otthon családtagok előtt?

Kort, nemet is irjal.

2019. aug. 18. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Aki szégyenlős annak szívből ajánlom a nudista, naturista strandokat. Minél többet pucérkodtok annál jobban rájöttök, hogy nincs mit szégyelni magatokon, meg a többi ember se tökéletes. Az önelfogadás és a normális önkép legjobb módja.
2019. aug. 18. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban senki nem szégyenlős egymás előtt. Barátokkaal is simán napozok pucéran. Idegenek előtt nincs okom meztelenkedni.

21/L

2019. aug. 18. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Én az vagyok. Persze ennek is vannak szintjei, pl anyukám és húgom előtt öltözök, de meztelen nem vagyok előttük. Így lettem nevelve, családban sem pucérkodunk egymás előtt. Barátaim előtt szintúgy, alsoneműben okés, de annál kevesebb ruha már nem. Öltözőben pedig úgyse meztelenre vetkőzöm, mert soha nem tusolok ott pl edzőteremben közös zuhanyzóban. Nem szeretek más, akár igénytelen koszos emberekkel egy helyen fürdeni.

Barátom előtt meg bárhogyan elvagyok, meztelenül is alszok így nyáron, ha úgy van úgy is mászkálok előtte, az nem zavar. 21L

2019. aug. 18. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
eléggé
2019. aug. 18. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Család, barat, orvos elott nem vagyok. Idegennek meg nem mutogatom magam.
2019. aug. 18. 21:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig felàll nem azért mert búza vagyok egyszerüen felàll. Ezért én szégyenlös vagyok. Pl férfiak közt felàllna melegnek néznek és megvernek.
2019. aug. 18. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
#16 senki nem verne meg, a férfiak nem nézegetik egymás p...ét. Nem tűnt még fel a férfi wcben mindenki meredten bámulja a falat? :D
2019. aug. 18. 22:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem nagyon jàrok nyilvànos wc-re. Ha mégis bemegyek a rendes wc be inkàbb szóval nem làtom ki mi csinàl.
2019. aug. 18. 22:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Családom előtt szégyenlős vagyok anyum előtt nem. Ismeretlenek előtt annyira nem.

19L

2019. aug. 18. 23:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Mindenki elott nagyon... Sokszor meg a rovidnadragtol is felek, hogy mit szolnak az utcan
2019. aug. 22. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!