Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem párkacsoltban vesztették el a szűzességüket, azok hol vesztették el? Csak szimplán érdekel, hogy túlnyomorészt a többség hol vesztette el. Fiúk lányok válasza egyaránt érdekel.
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 16:45
1/12 anonim válasza:
Házibuliban egy 3 évvel idősebb lánnyal
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, de azóta em találom.
4/12 anonim válasza:
Szerelmemmel vesztettem el csak ő nem szeretet, szexkapcsolat volt csak, már az elején tisztáztuk, de nem bántam meg. A kocsijába feküdtünk le először.
5/12 anonim válasza:
Egy rámenős évfolyamtárs rosszullétet színlelt és így felcsalt magához. Ott rámmászott. Nem különösebben tetszett de beadtam a derekam, dugasra pont jó volt. 17 évesek voltunk.
F
6/12 anonim válasza:
Én barátság extrákkal helyzetben vesztettem el,nem nagy dolog...
L
7/12 anonim válasza:
Egy barátommal, nem lett barátság extrákkal, mert csak egyszer feküdtünk le, de nem bántam meg.
8/12 anonim válasza:
Hát nemtom. Lepsénynél még megvót.
9/12 anonim válasza:
Nem voltam a barátnője, mert annyira nem jött be. De nagyon udvarolt, én meg már kíváncsi voltam a szexre. Nem sikerült bedugnia amúgy, de az akkori értékrendem szerint úgy éreztem, ha már idáig jutottam valakivel, illik vele kapcsolatban lennem, mert nem fekszünk csak úgy össze akárkivel...Szóval ezért lettem a barátnője és második próbálkozásra sikerült az, ami elsőre nem. De mégis azt érzem, nem volt ez soha kapcsolat igazán. Érzelmileg sose voltam benne, a szex pedig undorító volt vele.
10/12 anonim válasza:
Èn egy barátság extràkkal kapcsolatban vesztettem el rá 4 ève meg összejöttünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!