Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép péniszt izgatónak tartjátok?
Ez a kérdés nem azokhoz szól, akiknek "mindegy milyen, csak tudja használni". Nem is a gyerekesen elfogultak demagógiájára vagyok kíváncsi, akik azt mondják: "a barátomé szép, mert őt szeretem".
Itt kérem csak egy szervről -és annak esztétikájáról- szól a kérdés.
Tehát ha megláttok egy falloszt állva, ami tetszik, arra felizgultok? Számít az, h élőben, vagy képről látjátok? Mennyire izgultok rá? Épp csak megnyaljátok a szátok szélét, vagy van akinek elkezd lüktetni a puncija is?
Csak hetero/biszex nők válaszát kérem. Lehetőleg kort is írjatok. Köszönöm
Én még sosem izgultam fel csupán egy pénisz látványától. Magában nekem nem esztétikusak, nekem kell hogy legyen valami plusz, hogy beindítson. De szerintem a lányok nagy része így van ezzel.
L19
Nem, az hogy szép, önmagában nem elég hogy felizguljak. Sok szépség van az életben, de nem izgulok semmire csak mert szép. A nők nem ennyire vizuális típusok.
Nevezhetsz gyerekesnek, elfogultnak vagy demagógnak, nekem ahhoz érzelmek is kellenek hogy egy szép pénisztől felizguljak.
Ha idegen a gazdája, vagy nem érzek iránta semmit, akkor semleges érzés ránézni. Mintha akármilyen szervet néznék, csak az emberi test egy része.
Ha viszont szeretem a gazdáját és tényleg szép, akkor egész nap nézegetném, isteníteném, játszanék vele. És olyankor a farokképeknek is örülök, már maga a kép is felizgat.
Szerintem rondák a péniszek, mint a fene. De a puncik is. Szóval nem izgulok fel egy pénisztől. Attól még nem vagyok aszexuális, imádok szexelni.
30N
Önmagában egy pénisz látványától nem izgulok fel. Vannak szebbek és csúnyábbak, de magában egyiket sem találom erotikusnak.
Sajnálom, hogy gyerekesnek és demagógnak tartod azokat a nőket, akik szerint a körítés fontosabb, mint maga a pénisz, mert szerintem igencsak sokan vagyunk.
Nem. Egy pénisz látványa kevés ahhoz hogy izgalomba jöjjek.
Akár képen, akár eloben látnám. Ha "idegen a gazdája" az csak egy testrész. Es csak attól mert szép (mivel nyilván vannak szebb es kevésbé szebb férfi nemiszervek) nem kívánnek meg egy pasit.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!