Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha azt érzem 32 évesen, hogy nem akarok már gyereket?
Figyelt kérdés
Vagyis nem is volt, és nem is lesz.
Ez mitől alakulhat ki amugy?
N
2019. aug. 17. 22:39
1/9 anonim válasza:
Nem gáz, a te döntésed, csak mert Orbánék tolják a propagandát, még nem leszel emiatt kevesebb ember.
2/9 anonim válasza:
Szexualitás kategória.Az ilyen depis nyavalygással át kellene fáradni másik kategóriába.
3/9 anonim válasza:
Nem gáz. Ez a te magánügyed.
Sztem attól alakult ki h esetleg már túl korosnak érzed magad (ami sztem még nem így van), vagy úgy érzed h nem lenne energiád, időd egy gyerek nevelésére.
Lány
4/9 anonim válasza:
37F-ként üdv a táborban:).
Bármitől kialakulhatott: csalódás a mai társadalomban (gyerekeiben), nem megfelelő szülő-gyerek kapcsolat, így rossz gyerekkor, látott az ember valamit a neten-TV-ben, ami miatt így döntött, nem érzi magát felkészültnek rá, nem érdekli a téma, nincs anyai ösztöne rá, stb., stb.
5/9 anonim válasza:
Gáz, de ma már természetesnek számít. Sőt, dicséretesnek.
6/9 anonim válasza:
Azért nem akarsz "már", mert szerinted "túl öreg" lennél hozzá? Mert akkor én sem gondolom, hogy le kellene mondanod róla. Ha sosem szerettél volna, akkor ez van, nem mindenkiben erősek az anyai ösztönök. Nincs vele baj.
7/9 anonim válasza:
Én is 32 vagyok, és szintén nem akarok gyereket. 🙂
8/9 anonim válasza:
Szerintem az eletben való csalodas valthatta ki. Bar lehet emberfüggő mert van akik nagyon hamar arra var mar hogy vegre gyereke lehessen mas meg a hata közepere se kivanja az egeszet.
9/9 anonim válasza:
Nem, én férfiként érzem ugyan ezt 32 évesen. Lányok tönkretettek. Meg már nem tudok szerelmes lenni, meg nincs is olyan lány. Kb. két éve nem láttam olyat, aki tetszett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!