Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én nem egy meleg vagyok, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem egy meleg vagyok, de van néhány fiú, akinek olyan finom, mosolygósan kisfiús arca van és nem az a rövid, hanem kicsit hosszabb haja és ismerek ilyet és ő vele csókolóznék, vagyis elképzeltem már, mert aranyos. Hogy verhetem ki a fejemből? 19f

Figyelt kérdés

Ő az egyik osztálytársam, 18 éves és mind a ketten most végeztünk. ő biszexnek vallotta magát a suliban. A vicc, hogy ugyan oda jelentkeztünk tovább tanulni és fel is vettek minket :D

node....

Sok barátnőm volt/van, jelenleg 2 is :D, kívülről nem látszik, hogy ilyen hülyeségek vannak a fejemben, sokszor néznek 25-26 évesnek is mert izmos vagyok és férfias, borostás. de valahogy néha rámjön ez a baromság és ő nekem valahogy már akkor tetszett, amikor gólyák voltunk, de sosem mertem közeledni, barátkozni, nem tudom miért.

DE leszögezem itt mindenki elött, N E M a töke, hanem az arca, megjelenése, mosolya. sosem akarnék számbavenni egy péniszt. A punci a nyerő és imádom nyalni is, de vannak néha ilyen gondolataim, vele és a hozzá hasonlóakkal, de nagyon ritka az ilyen fiú. Ami még jó benne, hogy nincs az a tipikus homár feje. csak olyan kis aranyosan kisfiús mosolygós meg kedves arca van és nem erős alkat, de azért nem egy csontváz sem :D

Na mi a fenéért van ez velem? nem vagyok homokos és nem is vonz az a életforma, az idősebb 30-as férfiaknak még az arca is brutálisan taszít. Mit kéne tennem, hogy ez abbamaradjon? Vagy mitől lehet ez?

2019. aug. 17. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem van benned valamennyi biszex hajlam az biztos :) már csak azért is, mert szerintem egy teljesen heteró srác nem beszélne így egy másik srácról (én legalábbis sose hallottam még). De egyébként ez ellen ha tiltakozol akkor se fog abbamaradni:D és ha meglenne a csók lehet hogy tényleg tetszene is a dolog.

Na de ez csak akkor derülne ki, ha megtörténne. Én azt mondom ha úgy érzed szeretnéd, próbáld meg. Nem hinném hogy meg tud erőszakolni, ettől ne félj szerintem :DD

2019. aug. 19. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát azért egy 19 évest 25-nek nézni...iszonyat sokat piálhattál már vagy szétcigizted magad
2019. aug. 19. 22:08
 13/19 A kérdező kommentje:
nekem mindig erős állkapcsom volt, sportolok és szőrös típus vagyok :D A borosta azért sokat számít. amúgy ha benne is lenne, mert amúgy simán lehet, mi van ha az történik amit olvastam itt, hogy nincs visszaút? mi garantálja azt, ha ezt megteszem, akkor vége és abbamarad az egész? Lehet jobb lett volna ha soha nem ismerem meg.
2019. aug. 19. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem garantálja. De ha mondjuk neked is tetszik, és benne lennél utána más dolgokban is vele, akkor hol a probléma? Szerintem soha ne érezd cikinek azt amit szívesen csinálsz. Két lehetőség van, vagy tetszeni fog vagy nem, nyilván. Ha nem tetszik akkor ennyi volt hagyod a fenébe, ha tetszik akkor is hagyhatod, vagy éppen úszhatsz az árral.
2019. aug. 19. 22:17
 15/19 A kérdező kommentje:
áh ez nekem sok. Félek hogy tetszeni fog és nem lesz megállás és teljesen ferde leszek a végére.
2019. aug. 19. 22:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat de ha élvezed és tetszik akkor miért kell aggódni?:D
2019. aug. 20. 12:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Kicsit fiatalabb lenne, már nem meleg, hanem pedofil lennél.

12-14 éves fiúk nem tetszenek véletlenül?

2019. aug. 20. 13:53
 18/19 A kérdező kommentje:

"Kicsit fiatalabb lenne, már nem meleg, hanem pedofil lennél.

"

uhhhh, ha fiatalabb lenne 2 évvel, akkor is csak 3 év lenne köztünk, baromi messzi van a pedofíliától xD meg a 12 évestől is egy 18 éves...

2019. aug. 20. 18:13
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es ostoba, ezt mondja csak mert két fiúról van szó. Tipikus, aztán pont az ilyenek dugnak 14 éves kis túlfejlett ribiket:D
2019. aug. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!