Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min tudnám gyakorolni a lovaglást?
Figyelt kérdés
Aki azt írja lovon, azt lepontozom!!!2019. aug. 17. 20:41
4/20 A kérdező kommentje:
🤦🤦🤦
2019. aug. 17. 20:44
7/20 A kérdező kommentje:
Remek...már látom, hogy egy csomó hasznos, ès segítőkèsz választ kapok! Nem is èrtem mit gondoltam... :'D
2019. aug. 17. 20:45
8/20 anonim válasza:
Ha szent célról van szó,feláldozom magam! Egyértelmű hogy partnerrel kell gyakorolni,és ne aggódj! Se perc alatt belejössz.
9/20 anonim válasza:
Aki azt írja lovon, azt lepontozom!!!
En sem ertem,h mit vartal,mert ez az ovodas lepontozasfetised rohejes,illetve flegma hangnemen kivul semmit nem mutattal.Persze megint mi leszunk miatta a hibasak.Tanulj meg viselkedni.
10/20 anonim válasza:
10k/h, aztán gyakorolhat rajtam.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!