Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoktatok gyakorolni banánon, hogy hogyan kell szopni?
Figyelt kérdés
Esetleg amikor szűznek voltatok?2019. júl. 18. 16:55
1/12 anonim 

válasza:

Dildón, 17 évesen vettem az elsőt.
2/12 anonim 

válasza:

Nem, a paromon gyakoroltam anno.
3/12 anonim 

válasza:

Nem gyakorlok banánon, mert az nem ad visszajelzést.
4/12 anonim 

válasza:

Sose gyakoroltam gyümölcsön vagy tárgyon .
Mikor eljön az idő, hogy lelkileg és szellemileg is érett felkészült legyen egy lány az együttlétre nem kell mindent profin csinálnia az a jó ha mindenre hagytok egymásnak időt.. megtanuljatok egymás testének működését mi hogy esik jól .
Szerintem...
26N
6/12 anonim 

válasza:

# 4, nem zavar hogy minden férfi és minden nő másképp működik? A többest nem szereted? neked nem volt alap, hogy, hogy az első szexnél jó legyen a lovaglásnál, jól tudj szopni? vicc. Nekem elsőre ment a mélytorok, kimostam magam és legelső szexnél volt anál.
7/12 anonim 

válasza:

Szeretem bannánal ujazni magam :)
8/12 anonim 

válasza:

#6 szomorú h ilyen teljesítmény kényszeres vagy.
Az elsőnél inkább arra gondoltam h ne fájjon rohadtul, és egy kicsit legalább élvezzem. Eszembe se jutott h a párom minden erotikus vágyát azonnal teljesítsem.
Nem pasit akartam fogni, nem akartam bizonyítani semmit!
9/12 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!