Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz ahhoz, hogy Emma Watson nem szőrtelenít intim helyen?
"A Harry Potter-filmek Hermionéja elmondta: a természetesség jegyében nem borotválja, ellenben olajokkal kezeli intim szőrzetét és szemöldökét. Szerinte ezeről tudni kell beszélni, mert éppen ideje lerombolni a falakat az ilyen “tabu témák” körül – írja a DailyMail.
Forrás itt: [link]
Kiábrándító számodra?
Legalább van bennünk valami közös :)
Rendszeresen mosom, így nem "igénytelen"
A fejemen is bőven van "szőr", attól még bőven távol van az "elhanyagolt"-tól :)
Megkérdeztem a barátomat, hogy neki hogy jön be a legjobban, "bozontosan" vagy csupaszon, esetleg "átmeneti állapotban"?
Mert nekem amúgy nyolc :)
Látta persze mindhárom állapotban :)
Azt mondta, képtelen dönteni.
Ugyan kérem, hagyjuk már ezt az álszent szöveget!
Egy rakás dolog van, ami természetes, mégis igénytelenséggel párosítjuk.
A szőrös punci véleményem szerint igénytelen. Hogy a fenébe néz ki az, hogy van mondjuk egy jó nő, aztán egy hatalmas nagy kesze-kusza összevisszaság van a lába között? Most tényleg el kellene fogadnom, hogy úgy néz ki alul egy nő, mint egy majom?
Egyetlen esetben mondom azt, hogy nem igénytelen, ha mondjuk rendezve van. Tehát meg van igazítva, leljebb van belőle nyírva. Nem mondom, hogy tetszik, de azt azért el tudom fogadni.
Annak idején volt egy mítosz, miszerint a nők vaginájába fogak vannak. Na, vajon honnan jött ez? Hát nem csodálom, hogy amikor az ókori pasik mondjuk házasság előtt először szembesültek vele, talán azt hihették, valami szőrös szörny bújuk meg a nők lába között.
Nem arról van szó, hogy manapság a divatot követjük, és igénytelenné tettük a szőrös puncit. Arról van szó, hogy most ismertük fel, hogy igénytelen. Régen az emberek tudomásom szerint nem is annyira fürödtek a 19. században. Most már tudjuk, hogy ez igénytelenség!
Na, erről ennyit.
#18-as
"Igen, hát persze. Azért volt minden olyan ismerősöm, aki nem borotválkozott, rohadt büdös :D Pedig ugyan úgy fürödtek minden nap, mint minden normális ember. Magamon is tudom, hogy ha meghagyom hónaljban picit, a dezodor korántsem hat úgy. Szóval érvelhetsz, akkor is igénytelenebb. Arcszőrnél szintén, szerinted miért vannak különféle olajok szakállra és többi?"
Istenem, gyere le! Büdös, aki nem borotválja magát mindenhol? Te magadnál vagy? Hogy akinek szakálla van, az is büdösebb, ha nem kenegeti? Te milyen helyen dolgozol? Útfelújítás? Lángossütő?
Elárulok egy titkot. Gyanakvásra adhatna okot, hogy hogyan van az, hogy dezodor mellett is nap végére büdös leszel. Én nem borotválom a hónaljamat férfiként, igaz, nem is nézek úgy ki mint akinek prémmellénye van. És még valami. Soha nem használok dezodort. Soha. Semmi sprés, zselés dolgot. Sem borotva, sem dezodor. És semmilyen testszagom nincs. Semmilyen. Kemikális illatosított sem, de izzadság sem. Teljesen jellegtelen, szagtalan a bőröm. Aki nem teszi tönkre a saját pórusait és a bőre PH értékét, az nem kerül bele egy olyan spirálba, hogy naponta többször kelljen már dezodoroznia a szint fenntartásához.
És ez nem valami öntisztító paleo hülyeség. Normális napi fürdés, tusfürdő, mindennap új, tiszta ruha. Ennyi.
Jah, és szakállam is van.
Most akkor aki nem borotválja le a haját, annak büdös a feje? Hogy lehet ilyen emeletes nagy.
#11-es
"Igen, a baktérium is természetesen van a testen, meg a le nem vágott körmök, meg a meg nem mosott száj. Ezek mind természetes dolgok."
Téves. A hasonlat úgy állna meg, ha azt mondanád, akinek foga van, annak háromszor büdösebb a szája, és ne megmossa a fogát, hanem húzassa ki azokat, úgy nem lesz csak büdös a szája. Különben igénytelen.
"Azért kell kikiáltani, mert büdösebb. Számomra ez igénytelen, számodra az, hogy az elején begyulladtál a borotválkozástól. Hozzá teszem, az az elején van, amíg a bőröd meg nem szokja. Nekem meg a szőr kényelmetlen, és ennyi."
#23 Nem büdösebb. Megosztok egy lifehacket. Fürdeni kell. Mindennap. Ilyen egyszerű.
Az meg külön megröhögtet, hogy valakinek "kényelmetlen". Hogyan kényelmetlen valami, ami a test része? A fogaidat nem húzatod ki, mert "kényelmetlen". A szemöldököd nem "kényelmetlen" a homlokodon? Miért nem vagy kopasz? Nem "kényelmetlen" a haj a fejeden?
Egyébként részemről a teljesen szőrös, a fazonos - felül érintetlen pamacs, alul csupasz -, a rövidre visszanyírt, és a tükörsima csupasz punci is más-más módon vonzó a páromon. Változó, hogy melyik viselési formát kérem tőle éppen. De eszembe nem jutna az igénytelenség a szőrös punci miatt. Egyébként az elmúlt években már jóval gyakoribb az észak-atlanti kultúrkörben a részben, vagy egészen szőrös punci. A fazon gyakoribb, mint a teljes csupaszság ma már. Ezt egy műsorban egy magyarországi intimpiercinges is saját, nem reprezentatív tapasztalatain keresztül is így véleményezte.
Nem tudom, milyen objektív értékítélet szerint igénytelen megjelenés például ez:
Már eleve ott van egy tévképzet, hogy a természetesen hagyott, szőrös punci a nők 90%-ánál soha nem fog fésülős, hajszárítós állapotot jelenteni. Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!