Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólsz ahhoz, hogy Emma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólsz ahhoz, hogy Emma Watson nem szőrtelenít intim helyen?

Figyelt kérdés

"A Harry Potter-filmek Hermionéja elmondta: a természetesség jegyében nem borotválja, ellenben olajokkal kezeli intim szőrzetét és szemöldökét. Szerinte ezeről tudni kell beszélni, mert éppen ideje lerombolni a falakat az ilyen “tabu témák” körül – írja a DailyMail.

Forrás itt: [link]

Kiábrándító számodra?

2019. aug. 16. 20:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
12%

8-9. Igen, a baktérium is természetesen van a testen, meg a le nem vágott körmök, meg a meg nem mosott száj. Ezek mind természetes dolgok.

Azért igénytelen, mert a test ilyen területeken ahol fokozottan izzad az ember, erős szagot képes kibocsájtani, és a szőr pedig magába szívja ezt. Szőrből nagyon nehéz a koszt és az izzadtságot kimosni. Ezért igénytelen.

2019. aug. 16. 21:12
 12/35 anonim ***** válasza:
77%
Igénytelenség? Jézusom. A '90-es évek közepéig a nők szinte egyáltalán nem borotválták (esetleg csak fanoníroztatták). Bizony, a színésznők, énekesnők, modellek is mind muffot hordtak és ennek semmi köze a higiéniához. :)
2019. aug. 16. 21:16
 13/35 anonim ***** válasza:
85%

#12: na most vagy óriási tévedésben.

1. Tisztítás: sampon, ennyi...

2. Higiénia:

- Egyrészt elvezeti a vizeletet. Aki csupasz, annak beteríti a teljes bőrét.

- Távol tartja a fehérneműt a bőrtől, így biztosítja a szellőzést. Nyáron szőrtelen felületen a bőr könnyebben bepállik.

- Megfogja a baktériumokat, így megakadályozza, hogy átkerüljenek a végbélből a hüvelybe

- Férfiaknál biztosítja a herék ideális hőntartását

Plusz: a feromonok is a szőrszálakon áramlanak.

Tehát még mindig nem véletlenül van ott!

2019. aug. 16. 21:19
 14/35 anonim ***** válasza:
2%
Akkor menj vissza a 90-es évekbe :)
2019. aug. 16. 21:19
 15/35 anonim ***** válasza:
5%

Vitatkozhatsz, meg mosakodhatsz, 3-szor büdösebbek azok az emberek akik nem borotválkoznak. Jöhetsz itt bármilyen érveléssel, ez tapasztalat.

Am nem vágom, miért próbálod megváltoztatni a véleményem, nekem nem tetszik, ha nem szeretnél, ne borotválkozz, a te életed :)

2019. aug. 16. 21:22
 16/35 anonim ***** válasza:
80%
#16 Nem azzal van a baj, hogy nem tetszik neked, hanem hogy butaságokat állítasz.
2019. aug. 16. 21:49
 17/35 anonim ***** válasza:
19%
Alátámasztom, hogy büdösebb az aki nem szőrtelenít, tapasztaltam magamon és másokon is, szóval rohadtul igénytelenség.
2019. aug. 16. 21:57
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

#17 Igen, hát persze. Azért volt minden olyan ismerősöm, aki nem borotválkozott, rohadt büdös :D Pedig ugyan úgy fürödtek minden nap, mint minden normális ember. Magamon is tudom, hogy ha meghagyom hónaljban picit, a dezodor korántsem hat úgy. Szóval érvelhetsz, akkor is igénytelenebb. Arcszőrnél szintén, szerinted miért vannak különféle olajok szakállra és többi?

A bőr szellőzésénél is baromságokat állítottál, mert például pont egy olyan ember vagyok, aki ha nyáron nem szedi le a szőrt a mellkasáról, akkor bepálik és kipirosodik a bőröm. Mivel nem szellőzik úgy a bőr, ha lefedi a szőr.

2019. aug. 16. 22:01
 19/35 A kérdező kommentje:

"Sosem értettem miért lenne igénytelen valami, ami természetes. Okkal alakult ki az, hogy ott szőr van."

Az ősi időkben szükség volt rá, mert nem volt olyan higiénia, mint most. A 21. században azonban már rendesen védve vannak a nemi szervek, a nőké is.

Napjainkban nem divat már a szőrös punci, egy fiatal lánynál alap elvárás, hogy szőrtelenít alul. Azért is, mert orális szex is jobban esik, ha nem kell köpködni a szőrcsomót.

Persze Emma Watson az Emma Watson, még szőrösen is, de az átlag nőnél azért nem nézik el ilyen egyszerűen.

2019. aug. 16. 22:06
 20/35 A kérdező kommentje:

"A '90-es évek közepéig a nők szinte egyáltalán nem borotválták"

A 90-es években kisgyerek voltam, szóval nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni ezt. Mindenesetre haladni kell a korral, mert az a korszak már elmúlt.

2019. aug. 16. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!