Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborba kell gumit vinni?
Nem tervezek ott semmit, ennek ellenére érdemes vinni?
18/L
Vigyél!
Dugni mész? Melyik gólyatábor?
Fingóba rakasd akkor nem kell. Ja, de. Most komolyan egy hónap múlva egyetemista leszel, érted égyátémissta, de felmerül a kérdés hogy kell a birkabél a táborba.
Ha nem tervezel semmit, minek kellene. Ha meg mégis elvarázsol valami cicafiú, gondolom húzni kellene, ki tudja honnan vette ki fél órája. 18 évesen kicsit komolytalan kérdés.
Mindenképp vigyél, persze!
Én is tudtam, hogy nem lesz semmi, meg nem akartam. Nem is lett. De simán lehetett volna... és akkor nem lett volna jó gyereket csinálni! 🙂
Undorító kérdés!
A szexhez - normális embereknél - érzelem is kell. Hosszú hónapok telnek el, amíg közel kerül hozzám annyira egy ember, hogy testi kapcsolatot létesítsek vele. Dugni és párzani az állatok szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!