Egy IPhone X tulajdonosa vagyok és 2 napig gólyatáborba leszek nem szeretném magammal vinni hogy el lopják vagy valami baja legyen a telefonnak?
Figyelt kérdés
Ha itthon hagyom 2 napra kikapcsolt állapotában SIM-kártya nélkül nem fog belassulni a telefon ha 2 napig nem lesz használva és ki lesz kapcsolva? Vagy milyen állapotában hagyjam itthon?2018. aug. 18. 19:11
1/11 Ypszilon1980 válasza:
Mielőtt megveszed a telefont, akkor is ki tudja meddig áll kikapcsolt állapotban és mégsincs semmi baja. LOGIKA
2/11 A kérdező kommentje:
Szoval ha kikapcsolom 2 napra 100%-ra feltöltve nem lesz semmi baja és nem lassul be?
2018. aug. 18. 19:23
3/11 anonim válasza:
Szerintem legyen bekapcsolt állapotba és rakd be a fagyasztóba, hogy hibernálódjon és nem lesz semmi baja én is így csináltam még 10 évvel ezelőtt.
4/11 anonim válasza:
A folyamatos képernyő simogatás boldogság hormonokat termel a telefonban. Ha nem tapizod, akkor szomorú és magányos lesz, depresszióba esik majd elpusztul...
5/11 anonim válasza:
XD
Besírtam!
Kérdező:
Tényleg meg kellett ezt kérdezni?
2 napra feltöltve kikapcsolt állapotban ott hagyod. Mi baja lehetne? Elárulom: merül az aksi egy minimális szintet. Más nem, csak ha poros helyen hagyod, lesz rajta egy kis por. De ha berakod egy fiókba, akkor nem porosodik. ENNYI!
6/11 bp1985 válasza:
Iphone van, ész nincs. Legközelebb azt kérjél ájfon helyett...
7/11 anonim válasza:
kajak komoly kérdés?xd
te nagyon buta vagy ember ha nem viccelsz most , és akk ilyenek mennek gólyatáborba akiknek eszük semmi
látszik h az éretségit nem észhez adják
8/11 anonim válasza:
Ne aggódj, ugyanis köztudott, hogy az IPhone-ok még 100 évesen sem lassulnak be, úgyhogy az a 2 nap nem oszt, nem szoroz!
9/11 anonim válasza:
Viszont ne felejts el puszit adni neki, mielőtt elindulsz, különben megsértődik és lehet, hogy már szóba se fog állni veled többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!