Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan hetero fiúk, akiknek kifejezetten a fiús alkatú lányok jönnek be? És nem csak azért, mert a bombanőknél nem volt sikere.
#21: igazad van teljesen
#22: van aki szerint igen xd
Igen. Kifejezetten tetszenek.
De sajnos tényleg a magasságod messze van a "nagyon"-tól.
Teljesen átlagos. Úgy hogy én is elég alacsony vagyok (182 ) a mai srácokhoz képest. A nagyon magas valahol 180 körül van lányoknál.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a velem kompatibilis nő határozott, könnyen hoz döntéseket, erős, hideg, domináns.
Ezek a tulajdonságok a külsejében is megnyilvánulnak.
Nekem a lányos széparcú és fiús testű lányok a gyengéim. :) Volt olyan barátnőm akinek egyáltalán nem volt semmi melle 20 évesen se. Teljesen lapos volt, csak a bimbója és bimbóudvara volt nagyobb az enyémnél, pedig én is vékony fiú vagyok. :) Popsija szintén pici volt, elfért a markomban a fél popsi.
De ez a lány életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, sokáig jártunk, és minden szempontból ő volt nekem a tökéletes lány. :)
Azóta volt bombázó kinézetű barátnőm is, de ez a fiús volt még mindig a legeslegjobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!