Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, r. b@ncos az a lány, aki a nyitott kapcsolatot és a poligámiát/poliamoriát részesíti előnyben, és a barátság extrákkal kapcsolatot?
8 de van mióta sűrűbben dugok mással így fel ébredt benne a verseny szellem és mindig jobb akar lenni .
Jót mulatok és élvezetből sincs hiányom
Hát én versenyszellemből nem lennék egyre jobb. Küzdjön a t..ököm :-)
Én első perctől, ha egy új lánnyal megismerkedek, olyan vagyok amilyen, önmagamat adom, nincsenek rafinált játszmák, küzdések, meghóditani akarások. És vagy úgy jó vagyok és ő is nekem, amilyen, élvezzük egymást szinte az első pillanattól, vagy nem.
Abban a pillanatban, ha valamelyikünk úgy gondolja, hogy a másik kevés ebben, vagy abban, onnantól fogva valamelyik nyeli a békát, minek ? Tovább kell lépni, hisz rengeteg más van még a világon. Akivel nem ATOMjó az első két három alkalommal, azzal soha nem lesz jó később sem.
Ez az alakulunk egymáshoz, meg majd kinyilik mellettem stb stb gondolat hülyeség.
Kérdező, nő vagy pedig férfi vagy?
A nyitott kapcsolat az a legjobb, mert nincsenek megcsalások!
A tapasztalatok alapján!
A poli az egy fokozattal rosszabb.
Nem vagyok ágrólszakadt!
Ja és jó kinézetű heteró szingli férfi vagyok!
Domináns szerepet játszok!
Kíváncsi vagyok a nők válaszaira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!