Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm egy 20+ centis sráccal spriccelve élvezett, akkor van rá esély, hogy velem is spricceljen? Nekem 16cm hosszú és 3.5cm átmérőjű a farkam.
Spriccelni orgazmus nelkul is tudnak a nok
A ketto nem fugg ossze
Szóval ezek szerint Ron Jeremy vékonyfarkú a 16,5/3,8as farkával?
Mert ha végignézitek a fotósorozatot és a nem manipulált képeket összevetitek azokkal amelyek nem azok rájöttök hogy csak ekkora.
Attól is függ mekkora a puncija.De még ez sem mindig számít. [link]
Pontosan mennyi az a 20+ centis srác akivel a barátnőd spriccelve élvezett?
20,5
21
22
23
24
25
vagy hány centis?
Csak mondom 54mm a normál gumi a világátlag 13-13és fél hosszú és valami 11és fél körbe.Amihez pont a 3.5vastagság dukál.De ő a huszoncentis 3,5<vastagabb szerszámtól spriccelve élvez.
Egyszer mondta az én nagy csajozós nagy dumás jó fej haverom akinek szuper csajai voltak hogy egyszer találkozott spriccelős nővel.Hozzáteszem egyszer együtt pisiltünk és hát feleakkora kukaca volt mint nekem.Mondta nekem hogy olyan gombafejű amikor nagy lesz és a nők imádják,mert nem is bírja kihúzni ilyenkor és összeragadnak mint a kutyák.
Nem voltam sok nővel de vannak nők akiknek olyan három makk mélyen olyan 12cm a hüvely végét érzem.Viszont más nőnél a legmélyebbeknél is 16-17-18 mélyen.
Most rajzolj le egy 21/4,5 farkat egy papírra és rakd rá a sajátodét erektáltan.Úgy gondolod?Szerintem max 17-18/4.1 az a 20+ centis srác,sokkal reálisabb.
Honolulu Tádé alias Debil voltam kéremszépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!