Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, szerintetek emiatt nagyon fájni fog az első?
Figyelt kérdés
Szoval az a baj, hogy elég szűk a hüvelyem.
Egy ujjal még nem annyira faj, ha ujjazom magam, viszont két ujjam már nem tudom betolni, mert iszonyatosan fáj.
Eléggé nedves vagyok általában, mégsem segít.
Mivel gondolom egy férfi nemiszerv vastagabb mint egy ujjam, gondolom az is fajni fog. Valami tanács?
2019. aug. 14. 22:48
11/11 anonim válasza:
Csak akkor vigyázz nehogy olyan fiut fogj ki aki tényleg szeret és fontos lenne neki hogy az első vele legyen, mert akkor már szinte elvetted magadnak ujjal... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!