Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es nők vevők egyéjszakásra egy 18 éves jóképű, értelmes sráccal? Például ha egy fesztiválon vagy bulizóhelyen találkoznak.
Ha felnőtt nő vagy, akkor gondolom tudod hogy a gyk-n nem én vagyok az eggyetlen akinek ennyi százaléka van, és ennyi idős, és még ráadásul férfi is, ugye!?
Ha megsértettelek, elnézést, de nem én kezdtem!
Rengeteg ilyen ajánlkozást olvasok, és már eléggé unom. És van valaki aki egyezik a te adataiddal és ott van állandóan mindenhol. Akkor valószínűleg összekevertelek vele, elnézést kérek én is. Ez egyébként meglepett hogy tudsz elnézést kérni, nem erre a reakcióra számítottam.
Ennek ellenére még mindig nem értem ezeket az ajánlkozásokat. Bárki ülhet a monitor másik felén, ti annyit tudtok hogy (állítása szerint) nő, és máris bepróbálkoztok.
Tudok elnézést kérni,nem nehéz dolog! 🙂
Ne is haragudj hogy azt írtam amit..!
A kérdésedre is van válaszom, de azt én már nem írom ki ide,mert biztos jönnének okos hozzászólások.
Még az 50-esek is!
Baratnommel sokat viccelodtunk ezen, aztan igy voltunk vele, h egyszer elunk.
Nalunk a kemeny, kitarto farok volt a szempont, es mindig talalunk 1-2 fiukat magunknak.
Pont a nyari szezon a mi idonk ;)
Mukodik. Elvezzuk. Akkor mi a gond?
52/N
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az utolsó hozzászóló kérem írjon egy privát üzenetet nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!