Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es nők vevők egyéjszakásra egy 18 éves jóképű, értelmes sráccal? Például ha egy fesztiválon vagy bulizóhelyen találkoznak.
Kezdjük ott, hogy a nők többsége eleve nem egy éjszakást keres, még ha elő is fordult már velük (bár van aki csak azt keres, de az meg mást nem nagyon).
Folytassuk ott, hogy a nők többsége egyidős, vagy kicsit idősebb partnet keres ("korban hozzáillő"), ettől még van aki a fiatalabbakat is kedveli.
Úgyhogy semmi sincs kizárva, próbálkozz, az irány jó (fesztivál, szórakozóhely), de a galamb nem reppen magától a szádba, egészségedre és használj óvszert :)
12#
:)))
Hmmm... Akkor ezt most benéztem? :D
Miért is nem?
16
Neki bőven elég. Sőt, elég ha annyit tud hogy nőnemű. Ezért ajánlkozik folyamatosan itt a gyk-n mindenkinek.
Vevôk vannak, kicsikém. Nem feltétlenül domina vagy pedofil. Például mert iszonyú
fiatalnak érzi magát, mert nosztaligiázni akar, mert kimaradt neki az a korosztály.
Én most ilyenben óhajtok utazni. A pillantásokból tudom, hogy vevôk rám.
Monica Bellucci kategóriás férjes nô, aki depressziós, fél az öregedéstôl és a haláltól.
És nem a Gyakori kérdéseken ismerkedik!
Akkor másolj már be az én hozzászólásomból, ahol ajánlkozok!
Ha nem találsz, akkor tipli anyuci hátamögé!
19
Felnőtt nő vagyok, ne anyucizz nekem, köszi.
Annyira nem pörgök ezen hogy most elkezdjek keresgélni hogy hova írtál még ugyanilyen szöveget ugyanezzel a százalékkal és kormegjelöléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!