Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akinek annyira vékony a bőr a cicijén, h átlátszanak rajta az erek?
Figyelt kérdés
Szeretitek, szégyenlitek?
Szerintem ez olyan szexy tud lenni. :)
Akinek ilyen, leírná h mekkora cici az, ami ilyen és hány éves, szült- e már, vagy mindig ilyen volt?
Köszönöm.
2019. aug. 14. 14:52
1/9 anonim válasza:
Ez a sápadt bőr. Nekem nagyon sápadt a bőröm, ezért látszódnak az erek.
21L, 75B, még nem szültem. Mindig is ilyen volt, mert montam mondtam sápadt a bőröm.
2/9 anonim válasza:
Hogyne.
Igen, szégyenlem.
Kicsi.
Nem szültem.
3/9 anonim válasza:
Nekem. Nem gyégyelltem sose. Szültem. És igen, mikor terhes voltam, az erek még jobban kilátszottak,a cicijeimnél is.( 85C)
4/9 anonim válasza:
Igen nekem olyan. Nem szégyellem.
6/9 anonim válasza:
Sose szégyelld amid van, ezt adta a természet. Ahogy a mosolyod, a kisugárzásod, a kezed, szád, két lábad is - szeressen a partnered ahogy vagy, mindennel együtt, egészségetekre :)
7/9 anonim válasza:
Nagyon fehér a bőröm, így eléggé átütnek az erek.
Nem szültem.
75D/E
22 éves vagyok
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat lányok, imádlak titeket! :)
2019. aug. 17. 20:43
9/9 anonim válasza:
Nagyon fehér a bőröm és mindkét mellemen átsejlenek az erek, de a jobbon egy erősebben látszik a bimbóudvar mellett. Nem zavar, nem is szeretem.
22N 80C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!