Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nagy fenekű lány is, kapja a beszólásokat a többi csajtól a fenekére? És azoknak is szokták csapkodni a seggét a csajok?
Nekem a melleim is nagyok es a fenekem is.
Kisebb baratnoim rendszeresen irigykednek. Plane, hogy az egyik szembeszomszedom... Estefele bringazasbol hazaert, es latta, h a redony felig van huzva, es csak a kislampa eg, aminel alig lehet latni vmit, max ejszaka kapcsoljuk fel, hs kimegyek inni vmit.
En azt mondtam neki, hogy elutazunk.
O meg azt hitte, valami baj van...
A sztori annyi volt, hogy hat hogy is mondjam... Kicsit ujitani akartunk a parommal... Es addig heccelte az egyik haverja, aki az orszag masik vegeben el, hogy elhivtuk latogatoba. Az en pofam es a srac pofaja is most legyen nagy.
Mi pedig iszogattunk es belelendultunk a harmasba...
A baratnom meg ezt meglatta...
Hogy a ket fiu csatakosra izzadva orultek modjara elvezi az estet velem :D
Majd egy honapra ra meselte el, hogy o nem ia gondolta, h egy duci lannyal ennyire jo egy ferfinak...
Megkaptam, megertettem :) Azota folyton megjegyzeseket tesz, hogyha a ferje nem lesz otthon, ő atjonne kicsit hozzank...
Nekem ennyi a tapasztalatom!
Mielott jonne a kioktatas: mi attol szeretjuk egymast, hogy a szexualitast maskepp is megeljuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!