Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nagy fenekű lány is, kapja a beszólásokat a többi csajtól a fenekére? És azoknak is szokták csapkodni a seggét a csajok?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak így felénk van így, hogy a kis fenekű lányok "terrorizálják" a nagy fenekűeket?2019. aug. 14. 09:15
4/14 anonim válasza:
Igen, de hidd el ez csak irigységből van. A pasik jobban gerjednek a dúsabb idomokra, emiatt a nyeszlett p.csák sárgulnak az irigységtől. Pedig mi még az az ország vagyunk, ahol az embereket meg próbálják beleerőltetni ebbe a "csoffadt a jó" sablonba. XXS-es ruhaméretek a boltokban, Norbi Update, stb. Máshol már nem szégyen a nők számára a nagyobb fenék!
5/14 anonim válasza:
Nekem a kicsi, formás fenékre áll fel. A nagy fenekű lányokat igénytelennek tartom. (25F)
6/14 anonim válasza:
Utolsó jó mondod. Néha itt olyan girhes nőkre mondják hogy szexi, akiknek zörögnek a csontjai.
A nagy fenék meg akkor szép ha formás is. Ha szétfolyik, az taszító!
8/14 anonim válasza:
Én azt szeretem ha nagy fenekü a lány de persze az legyen formás ha szétfolyik akkor inkább a kicsi :D
10/14 anonim válasza:
Hárman vagyunk baratnők,mind férjnél vagyunk,ök valamivel testesebbek mint én,és szokták viccből csapkodni a fenekem.Azt mondják jo kemény.Dilo nök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!