Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribi vagyok, na és? Miért kell elítélni a szexet szerető lányokat?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 23:35
11/28 anonim válasza:
Éld ki magad ! Addig kell csinálni amíg élvezetet okoz !
13/28 anonim válasza:
Hála az égnek, hogy vannak hozzád hasonló lányok. Összeteszem a két kezem
14/28 anonim válasza:
Nekem semmi bajom az ilyen tipusú lányokkal... Még barátkoznék is velük, szóval nem ítélem el ezért, csak ha én nem akarok Tőle semmit szexuálisan, akkor ne zaklasson ezzel... Vagyis velem ne ribiskedjen.
Az nem zavar ha mással igen, semmi közöm nincs hozzá, csak azt ajánlom hogy védekezzen, lehetőleg óvszerrel.
21/f
15/28 anonim válasza:
És szerinted ki akar majd feleségül venni és gyereket nevelni veled, miután 200farok járt benned?
16/28 anonim válasza:
Mért itélném el?
Én is imádom a szexet azt meg csak ugy lehet hogy ha csináljuk.
17/28 anonim válasza:
Nem ribi vagy te, hanem inkabb Robi.
18/28 anonim válasza:
azokat kell elítélni, akik elítélik az ilyet.
19/28 anonim válasza:
Ki mondta hogy én elítélem a szexet szerető lányokat
20/28 anonim válasza:
Egyértelmű,hogy nem női kéz írta ki a kérdést hanem egy hímnemű balfék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!