Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Allergiás vagyok az óvszerre?
Sziasztok.
A tegnapi napon szeretkeztünk párommal, gumival vedekezunk.
Viszont reggelre égő és kissé fájdalmas érzésre lettem figyelmes a hüvelyemnél.. hazaértem és túrós folyásom lett, ég. Rájöttem, hogy ez nagy százalékban gombás fertőzés. Utána néztem és kidobta, hogy ez óvszer allergia is lehet.
Egy hete voltam nőgyógyásznál, de még 1 hét az eredmenyig, mivel előtte is volt kisebb panaszom.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Inkább fertőzés... ha óvszer latex allergia lenne vagy síkosító allergia akkor már máskor is ezt tapasztald volna...gondolom nem most szexeltél először óvszerrel ha még igen akkor bátor kislány vagy ...
A másik hogy azonnal érezted volna a tünetet nem csak másnak...
Ha ég ,viszket csip ,bűzös ,túros folyásos van akkor az egy gyönyörű gombás fertőzés ..
Onnan gondoltam, hogy nem túrós folyásom volt és nem ilyen jellegű volt! 😊
Kiváltottam azt a hüvely kapszulát, amit felírt nekem viszketes, égő érzésre. Ma elkezdem. Úgyhogy meglátjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!