Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek allergiás az óvszerre?
Soha életemben nem használtam még óvszert (nem volt rá szükség), most viszont muszáj, mert ebben a hónapban nem tuti a gyógyszer hatása. Elkezdtünk a biztonság kedvéért gumit is használni, de minden aktus után kicsi piros pöttyök lesznek a makkomon és a makkom alatt is.
Gumi nélkül ez soha nem fordult elő és kizárt, hogy bármi nemi betegségem lenne.
Próbáltam egyébként durex-et, Lifestyle-t és Racko-t is, mindháromnál ez a helyzet!
Igen. És örülj neki ha igen mert akkor "muszáj lesz" (jaj de kár) tablettával védekeznetek :D Ami jobb mint az a műanyag meg latex bénaság amivel tompítod az érzést.
Ha nem vagy az akkor is terjeszd, hogy az vagy. Én is ezt fogom tenni.
Igen, de csak jobb, mint azzal a szarral csinálni hogy -50% érzés.
Meg hihetően kell előadni. Úgyse ellenőrzi senki.
Szerintem nincs 500 másik védekezési módszer? Fogamzásgátló tablettáról halottál már?
Az jobb is, mert akkor érezhetsz mindent menet közbe és nincs az hogy jó ég... de gagyi.
Na ja, de ha mégse... Nem lenne jó ezen elcsúszni, jobb biztosra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!