Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25-35 közötti pasik, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közötti pasik, ti mennyit várnátok a szűz barátnőtökre?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amíg lefekszik veletek..

2019. aug. 13. 12:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
Max 1 hónap! De ha a nyelvem egyszer a combjai közé ér, úgy kinyalom, hogy azonnal elfelejti azt a hülye sztereotípiát, hogy a szüzesség elvétele fáj és Ő maga ül bele a farkamba!!!!!!
2019. aug. 13. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
7%
Estig...
2019. aug. 13. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

1-2 hónapot biztos, még akkor is simán kivárom ezt, ha nem szűz az illető (bár tudjuk ebben a korban már hamarabb megy a szex)

De leginkább a nőtől függ. Ha nagyon nagyon ódzkodik a szextől, húzza az időt, akkor nem hiszem, hogy sokat tudnék várni rá. Idős vagyok, nincs kedvem éveket futni azért, mert valakinek a lassú tempó kell és tapasztalatlan.

2019. aug. 13. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Ez teljes mértékben egyén- és kapcsolatfüggő. Van aki 1 hetet sem vár "általában" mégis lehet olyan lány akire képes akár x hónapot is várni. Egyébként úgy közbevetőlegesen, ha a ffi 25-35 közötti, akkor hány éves a szűz barátnő?

Ha a kérdező férfi: neked kell eldöntened meddig "vársz", ezt csak te tudod, a te életed, te érzed, ebben ne másokra hallgass.

Ha a kérdező nő: nyilvánvaló, hogy kell egy bizalom ahhoz, hogy késznek érezze magát az "elvesztésére". Ugyanakkor a szüzesség nem őrizgetni való kincs. Ha "megtörténik" és olyannal akit szeret, akkor fogni fogod a fejed, hogy miért nem tetted meg eddig.

2019. aug. 13. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Honapokat.

29/F

2019. aug. 27. 01:19
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Mivel jómagam is még szűz vagyok, és alapvetően így 28 évesen már nem a szex az elsődleges vágyam egy nővel, hanem inkább az érzelmek, romantikus összebújások, ezért képes lennék max egy évet is. És ha utána sem akarná, akkor ne érts félre, nem azért mennék szét vele, mert megőrülök szex nélkül (28 év alatt nem kattantam be, akkor vele sem amiatt történne), csupán ennyi idő után egyértelműen azt éreztetné velem, hogy nem kíván igazán, nem szeret igazán, nem tud megnyílni előttem, és ehhez hasonlók. Ahhoz képest amiket hallok meg itt olvasok, hogy valakinek már a 2-3 hónap is sok, ahhoz képest én eléggé türelmes lennék. Csak legyen meg mindaz, ami egy egészséges kapcsolat része, ugye szexet leszámítva max egy évig. Ha a sima érintéseket is kerülné, mint ölelkezés, csók, simogatás itt-ott, akkor azt viszont csak nagyon rövid ideig tudnám tolerálni.
2019. aug. 27. 04:46
 17/18 anonymousreview60 ***** válasza:
75%
2 hónap.
2019. aug. 27. 06:19
 18/18 anonim ***** válasza:
32%
2 3 honap . 24F okt-ba töltömbe a 25-t
2019. aug. 27. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!