Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen öreg vagyok nőként?
Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 23:41
21/32 anonim válasza:
Attól függ mire. Nagy valószínűséggel világhírű sportoló már nem leszel, de az élet egyéb területén tökéletes szerintem ez a kor.
22/32 anonim válasza:
A nők 35 évesen érnek be, azután sokall szebbek, jobbak mint a 20 évesek.
Persze ha nem nagyon hanyagolja el magát, nem iszik és nem dohányzik akkor nagyon üde tud lenni.
23/32 anonim válasza:
Nem vagy öreg, de erősen öregedő korban vagy. Kb most van az utolsó lehetőséged, ha még szeretnél babát. Most dől el, hogy macskás nő leszel, akit a jobb külsejű férjek dugnak majd a feleségük mellett, vagy kikötsz valaki mellett és lesznek gyerekeid.
24/32 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyereket, ez tuti biztos. Nem ez a baj!
2019. aug. 13. 09:58
25/32 anonim válasza:
igen, már majdnem annyira öreg vagy mint a feleségem aki 34. Tudod, itt már csak úgy számolják, hogy 20-23 fiatalok, 24-29 pont jó, a felett pedig 30 és a halál között.
26/32 anonim válasza:
Akkor mi a baj, a férfiak már nem vesznek észre?
27/32 A kérdező kommentje:
De eszrevesznek, altalaban meg is neznek... De akivel vagyok az a tini lanyokat ertekeli engem meg nem tart fiatalnak
2019. aug. 13. 12:20
30/32 anonim válasza:
Ha nem járt benned sok farok akkor én szívesen megmutatom neked hogy nem vagy öreg, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!