Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen öreg vagyok nőként?
Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 23:41
2/32 StevenUp válasza:
A kor relatív
Ha fiatalos vagy akkor a fiatalabb pasik is simán bevállalnak
A gondolkodás teszi az embert öreggé szerintem
3/32 anonim válasza:
Attól függ. Gimnáziumba járni igen.
4/32 anonim válasza:
Ezt mar 1 honapja is megkerdezted.Nem,nem vagy oreg,ba**ki,30-as eveid elejen vagy,nyilvan egy tini mashogy latja,Neki meg a 27-28 eves is idos. Csak az ember felno,rajon h nagyon fiatalkent mashogy latta meg a dolgokat.
5/32 anonim válasza:
44F láttam már tizenéves lányt is aki csúnya, szóval nem a kor tesz széppé és az számít hogy szép vagy e nem a kor.
6/32 anonim válasza:
Steven Up-al értek egyet,legalábbis az utolsó mondatával.
7/32 anonim válasza:
Igen.
Elszaladt ez a voncsi.
Harminc felett egy nő vagy anya és feleség, vagy teher a társadalomnak a jövőben. F, 44
8/32 anonim válasza:
Hát nem vagy már az a feszes testű kis tinilány. De azért még öreg sem.
10/32 anonim válasza:
#7 az ilyen gondolkodású emberek jóval nagyobb teher a társadalomnak, csak mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!