Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyenek a pasik? Mégis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik? Mégis hogyan rázzam le őket?

Figyelt kérdés

Nagyon nyomult rám egy csávó, hiába mondtam neki többször is, ő nem értette, hogy nem az esetem.

Sajnos munkakapcsolatunk van, emiatt nem tilthatom le csak úgy, és legutóbb munka végett írt, de terelt és kérdezte hogy van-e pasim, mert ő nagyon szívesen lenne a barátom, mire megírtam neki, hogy "Igen van és pont most szoptam le!"

Ezen besértődött és elmondott mindenfélének a munkahelyen, ami nem különösebben érdekel, de azóta megvetően néz rám és néha megjegyzéseket is tesz, sajnos el kell tűrnöm, mert valamilyen szinten a felettesem.

Nagyon zavar ez az egész, mert amúgy nem vagyok olyan lány aki lefeküdt volna mindenkivel, aki valamit is akar tőle. De mégis lejárat ezzel! Eddig két barátom volt, ugyan most szingli vagyok, vannak lehetőségeim, de nem akarok most pasit.

Elegem van, hogy magyarázkodni kell mindenkinek és abból is, hogy sokan nem értik mi az a nem!

Mit csinálhatnék? Hogyan közöljem a rámenősöknek?

2019. aug. 12. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Oké hogy munkakapcsolat, de hol írt neked amiért nem tilthatod le?

Mert én a facebookon gondolkodás nélkül letiltom a munkatársat ha valami bajom van vele, engem munkán kívül ne zaklassanak a köcsög kollégák!

2019. aug. 13. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!