Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi durva ha 23 évesen már 29 partnerem volt?
Az a durva, hogy van aki ezért elítél, közben meg ő maga is olyan nőre vágyik aki szexuálisan nyitott.
2019. aug. 12. 20:48
Nem tudom ez a minél több emberrel szexelés mitől jó. Mindenki máshogy csinálja, az újdonság varázsa? Hát oké, de az is valószínű hogy elég unalmasak akik nem tudnak folyamatosan újítani. Vagy az életükben egyéb területen nem kell komoly kihívásokkal szembenézni. Van rá pénz és idő bulikázni meg ismerkedni.
Kíváncsi vagyok mennyire kreatív az ágyban aki ekkora számokat mondd.
Azért egy érvényes STD-papírt kérnék tőle, ha megsértődik ha nem.
2019. aug. 12. 20:51
Nem itellek el...mindenki azt csinal amit akar.
2019. aug. 12. 20:56
2019. aug. 12. 20:57
Ez tudatos nálad? Úgy értem romantikus alkat vagy,és folyamatosan keresed az igazit,vagy csak szeretsz b..zni? Ha híre megy hogy Te csak arra vagy jó hogy kiürítsenek benned egy patront,sose lesz normális kapcsolatod.Bár mint tudjuk,krvából lesz a legjobb feleség. A néhol nyers hozzászólásom pusztán kíváncsiságból ered,hiszen ez a Te életed,tested,úgy ,és annak adod oda akinek és ahogy akarod.
2019. aug. 12. 21:13
Szerintem elég durva. Igazából szerintem akkor lesz baromira jó valakivel, ha már kiismered minden rezzenését, hogy mit hogyan szeret és a másik is ismeri a te gyengéid. Ilyen rövid idő alatt nem hiszem, hogy igazán rá tudsz hangolódni a másikra.
Lehet, hogy sokszor sokféle emberrel d*gtál, de igazán jót szeretkeztél valaha is?
2019. aug. 12. 21:23
Nagyon durva, ilyen lány vagy férfi már nem tudod kötödni senkihez hosszútávon, állítólag akinek 10 nél több partnere volt, annak a jövöben kevesebb mint 5% esélye van hosszútávú kapcsolatra, 100ból 96-97 nak válással végzödik házassága aki ilyen intenziven váltogatott
2019. aug. 12. 21:30
Ahhoz képest hogy 22 vagyok és 3 partnerrel szexeltem,rengeteg!
2019. aug. 12. 21:49
Van akinek sok, van akinek nem. Nincs a homlokodra írva és senkinek sincs köze hozzá. Alkalmi, vagy sűrűn váltogatott partnerek esetében használj óvszert :)
2019. aug. 12. 22:11
Egy lakat nem jó ha minden kulcs nyitja, de az a kulcs amelyik minden lakatot nyit az már valami 😳
2019. aug. 13. 01:00
Kapcsolódó kérdések: