Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert hiszem azt, h minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszem azt, h minden lanynak bejovok?

Figyelt kérdés
nem biztos, h teljes mertekben ebbe a kategoriaba tartozik, ezert sorry. most mar tudom tudatosan, h nem tetszhetek minden lanynak, de tudat alatt megis minden apro jelet annak tudok be, hogy biztos bejovok neki. foleg a velem egykoru lanyoknal jon ez elo. altalaban ha egy lany tovabb nez 1mpnel akkor mar erre asszocialok. ez kicsit zavaro, mert utana meg elegge megfelelesi kenyszerem lesz a lany fele. altalaban eleg, ha egy lany tobbet nez, mint 1mp es maris elo jon ez az erzes. csak hat sokszor kiderult, h azoknak a lanyoknak akikrpl em azt hittem, z bejovok nekik mar reg baratjuk van. szoval innen tudom, h azert rz igy nem biztos, h igaz. sokszor mondtak, h helyes vagyok, titokban erre keresnek visszaigazolast? en onmagamtol amugy nem hinnem el, h tetszhetek barkinek is, megis allandoan ez jon elo bennem. altalanosban volt egy lany aki "undorodott" tolem, legalabbis en azt vettem le. azota lehet ez? vagy vkinek egyeb otlet?
2019. aug. 12. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány barátnőd volt eddig?
2019. aug. 12. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Küldesz nekem képet, kíváncsi vagyok rád! :) én is küldök ha szeretnél! L25 :)
2019. aug. 12. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is, abból hátha többet tudok mondani. Lehet, tényleg helyes vagy, de az is lehet, hogy csak szeretnéd, és visszaigazolást keresel. L20
2019. aug. 13. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert szép vagy, és okos. Vagy a lányok vakok és buták.
2019. aug. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!