Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mennyire figyeltek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire figyeltek a lányra kaland vagy egyéjszakás során?

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Bár már nem fiú, hanem férfi vagyok, de nekem nincs igazán különbség. A szex akkor jó, ha mindketten élvezzük. Akár alkalmi, akár párkapcsolat. Úgyhogy egy alkalmi partner ugyanazt az odafigyelést kapja, mintha a párom lenne.

48Ffi

2019. aug. 12. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:
21%

amikor tapasztalatlan és fiatal voltam, én is úgy voltam, hogy elárasztom a szerelmemmel, megmutatom, hogy milyen szuper vagyok, igazi hősszerelmes Casanova.

Ma már, ha oda kerülnék és tudom, hogy csak egy menet a lány, akkor 100% arra figyelnék, hogy nekem legyen jó. Nem mondom, hogy nem akarnék örömöt okozni neki, de csak addig a szintig, amíg az nekem is örömöt okoz.

Lehet önzőség, de már jó ideje nem vagyok tinédzser és ha egy lány tényleg nem ér meg egy éjszakánál többet, akkor nincs értelme túl sokat beleélni. Bár remélem, hogy a lány is hasonlóan csak a saját élvezetét nézi, mert én is élvezem, ha a lány élvez, na akkor tényleg egymásra találnánk, egymáson élvezkedünk, az szuper lenne

2019. aug. 12. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ. Ha szép, jó illatú a puncija, akkor élvezésig nyalom. Különben nem igazán érdekel.
2019. aug. 12. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!