Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok a popsi nyalasról (rimming) amit ti csinaltok a ferfi ak?
Figyelt kérdés
Akinek volt mar benne resze irna tapasztalatot?
Milyen erzes ezt csinalni? Szivesen csinaljatok a parotoknak ha meg kér titeket?
2019. aug. 11. 22:24
1/10 A kérdező kommentje:
Ferfiaknak*
2019. aug. 11. 22:25
2/10 anonim válasza:
Engem felizgatott mikor a férfinak csináltam. Az érzés leírhatatlan.
3/10 anonim válasza:
2:
Azért megprobalnad mégis leírni? Mi a különleges benne?
4/10 anonim válasza:
Akik azt válaszolják hogy élvezik, azok mind pasik!
5/10 anonim válasza:
Volt egy exem aki imádta, úgy sivalkodott közben mint egy tinilány. Szopásból indult, lefele kalandoztam ő pedig egyre hevesebben reagált. Onnantól az előjáték része lett a nyalás majd később az ujjazás. Szerettem csinálni mert egyrészt volt olyan drága, hogy megborotválkozott ott is másrészt nagyon durván élvezte ez pedig rettenetesen izgató volt.
*megkér
Nem vagyok pasi.
6/10 anonim válasza:
Ahány ház annyi szokás... a nők nagy része nem élvezi, elveti, vannak viszont olyanok akik igen. Ugyanúgy élvezetből csinálják mint az orált (már aki nem veti el).
7/10 anonim válasza:
Mindenféle nem hagyományos szexet elutasítok. Igen tudom őskövület vagyok, de nekem így a jó.
8/10 anonim válasza:
Szívesen csinálom a férjemnek, mert nagyon élvezi. Ez pedig engem felizgat.
9/10 anonim válasza:
Ha igényli akkor szivesen csinálom.
10/10 anonim válasza:
Kipróbálnám a mostani párommal
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!