Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már valakinek össze innen gyakoriról szex/kapcsolat?
Ezeket a sztorikat ki lehetne adni valami fantasy írónak alapanyagnak. Mindig is a férfiak voltak a nagy mesemondók.
Csak egy újabb provokatív kamukérdés.
#23 Hogy lenne "kamukerdes"?
Tenyleg erdekelt, es nem irtam ra egy valaszolo holgyre sem, es nem is irtam ki, hogy lehet irni ismerkedo szandekkal, az pedig hogy ki mond igazat es ki nem, hat az mar ne az en saram legyen...:)
Sok itt az Andersen :D
Én sok lánnyal tök jól elbeszélgettem,aztán amikor elkérem a facejukat,már nem válaszolnak!
Kamu itt mindenki,ne hidd el még azt se amit kérdeznek.
Többekkel lett személyes találkozás de csak baráti, bár azóta is sokat beszélgetünk a szexről. is. Igaz ezek jó 5 7 éves dolgok. Mostanában szerintem is mintha nagyon megváltoztak volna a felhasználók. Nem tudom, hogy tiltanak-e, de egyáltalán nem nyomulós, csak beszélgetős privikre sincs válasz... Régebben ez kicsit más volt. Egy beszélgetésből bármi lehet. Némasággal{közönnyel?} nincs mit kezdeni
Jah, és egyel szexkapcsolat ami aztán házasság lett, meg gyermek😁🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!