Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi a véleményetek erröl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek erröl?

Figyelt kérdés
Max 5-7 percnél tovább nem megy nekem az aktus egyszer elmegyek és vége nem érdekel a partnerem, illetve hetente elég egyszer, leginkább azt kedvelem ha lány nagyon passziv,hátradöl,gyorsan végzek. Azonnal elvesztem minden vágyamat ha lány tapasztaltabbnak mutatkozik, nagyon kerülöm az olyat . Sohasem nyalnék, orálra nincs igényem egyáltalán,egyéb extrémebb dolgok abszolút kizárva anál stb.
2019. aug. 11. 13:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Talán tudnék változtatni ha lány külön megkér rá hogy neki így vagy úgy lenne jó, legalábbis addig amig nem vmi undorító dolgot akar(nyalás,anál stb)
2019. aug. 11. 13:35
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
Tehát az izgat téged, h a nő nem élvezi a szexet, csak hagyja magát?
2019. aug. 11. 13:37
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
A nyálas miért undorító? 😂😂 Hány éves vagy 11? Addig jó mindenkinek amíg nincs barátnőd, neked nem barátnő kell, hanem egy guminő. Azon is van lyuk
2019. aug. 11. 13:42
 14/29 A kérdező kommentje:
Élvezheti így is, az izgat ha tapasztalatlan mondjuk úgy.
2019. aug. 11. 13:42
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen srácok nem jönnek be, mert önző vagy a szexben, pedig annak pont az a lényege, hogy mindkettő fél kielégüljön.
2019. aug. 11. 13:58
 16/29 anonim ***** válasza:
91%
Az oral meg anal nem kell. De hogy passziv legyek, s csak gyorsan megcsinalj. Na az nem menne.
2019. aug. 11. 14:30
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egy ilyen pasival volt dolgom az életem során. Nem nagyon nevezném szexnek, mert az nem az volt. Egyéjszakás kalandnak indult. Nem nyalt ki, és azt sem engedte hogy leszopjam. Mondom oke, majd máskor ha úgy alakul, lehet nem akarja rögtön első alkalommal. Erre kb annyi volt a szex, hogy feküdtem, passzívan és 6 percig "tologatott" aztán elélvezett. Én nem mentem el. Abban a pillanatban felugrottam, felszedtem a ruhámat, hívtam egy taxit és leléptem. Utána hívott hogy ismételhetnénk, de blokkoltam a számát, töröltem fb-ról. Életem legrosszabb szexélménye volt.
2019. aug. 11. 15:01
 18/29 A kérdező kommentje:

Igen, ennyit arról hogy kamu a kérdés, vagyunk férfiak néhányan ilyenek.

De utolsó mit vártál volna még? Miért nem volt elég?

2019. aug. 11. 15:03
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

29. Feltételezem kielégülést várt volna.

Engem nem zavarna, ha csak "dugás" van. De én is aktivizálni akarnám magam. Nem is bírnék csak feküdni.

2019. aug. 11. 15:06
 20/29 anonim ***** válasza:
87%

Bocsi. 19. Csak felrement.

Amúgy vannal fadarabb nők. Na az pont neked való. Mert a többi pasi utálja.

2019. aug. 11. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!