Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalommal már gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal már gumi nélkül akar szexelni?

Figyelt kérdés
Merthogy előző párjával is egymásnak estek gumi nélkül... Hát mondom, bocs de én nem fogok és nincs normális nő, aki ebbe belemegy. Idióta lehet. Mondtam teszt. Nem vagyok beteg és az olyan megalázó. Vélemény?

2019. aug. 11. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

"Első alkalommal már gumi nélkül akar szexelni?"

Aha. Anyjával.

2019. aug. 11. 12:51
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Nézzük, mit lehet egy ilyen kérdésre itt válaszolni a GYKn. Mondhatom azt, amit minden épelméjű ember, hogy szexelni felelősséggel kell.

Vagy mondhatom, hogy persze, dugjál vele gumi nélkül. Egy STD teszt sokkal megalázóbb, mint a tripper. Se a nemibeteggondozóba nem nekem kell menni, se az abortuszra.

2019. aug. 11. 12:55
 13/18 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem.

Nyilván mindenki megbízható, meg rendes, meg ő nem olyan, csak akkor mi a fäszomért van tele a nemibeteggondozó?

Első néhány alkalommal nem, és kész.

2019. aug. 11. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után gumival sem.
2019. aug. 11. 13:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor már azt le se írom, hogy még azt is hozzátette, hogy első alkalommal tele is akar élvezni, mert azt akarja, hogy terhes legyek tőle... 😂😂😂😂😂 Na jó. Ez már nekem is sokk volt
2019. aug. 11. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Hol szeditek ezeket a diszpeldanyokat de komolyan?
2019. aug. 11. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Nezd meg h rad van e tetovalva vhol h spermabank, mert ez esetben egy szavad nem lehet. Szulni fogsz es kesz
2019. aug. 11. 16:11
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem megalázó az, hogy ő egy felelőtlen barom.

A megalázó az, ha ezek után még szóba állsz vele.

2019. aug. 11. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!