Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha el akarnának adni szexrabszolgának?
Nemrég olvastam egy könyvet, aminek az a lényege, hogy egy pasi elrabol egy csajt, kiképzi szexrabszolgának, hogy eladja egy gazdag fegyverkereskedőnek. Mit csinálnátok ha ti kerülnétek ilyen helyzetbe. Tudom, ennek viszonylag kicsi az esélye, meg ne adj isten hogy tényleg megtörténjen, de kíváncsi vagyok a válaszokra.
Tegyük fel hogy kb 10% esély van a kiszabadulásra. Meg hagyjuk azt a választ hogy megpróbálnék elszökni, mert az természetes.
Nem hiszem hogy ott te irányíthatnál.
Minden a körülményektől függ. Ha semmi reális esély nem lenne a szökésre, akkor még akár bele is törődnék. Ha jól bánna velem, megtennék neki mindent amit akar. Ha rosszul, leharapnám a farkát. Nyilván kinyírna érte, de lehet jobb is lenne mint évekig szenvedni.
21L
Tűrném, a túlélés érdekében. Igyekeznék "jó" lenni, hogy ne legyen rosszabb a helyzetem (fizikai bántalmazás, éheztetés...)
Közben tervezgetném, hogy hogyan növelhetném a szökésem sikerének esélyét.
Olvastam A Szoba c. könyvet, na az is elég durva volt... csajt elrabolták szexrabszolgának, születik egy fia a pasitól, az ő életüket és szökésüket meséli el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!