Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha én pasiként 190 cm magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én pasiként 190 cm magas vagyok, a lány 160 cm, milyen izgalmas pózt tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Milyen a szex egy ennyivel alacsonyabb lánnyal? (egyikünk sem kövér)
2019. aug. 11. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
A kényeztesd a farkamat orálisan állva pózt
2019. aug. 11. 00:06
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Megmarkolod a csajt és kivered vele a f...od, mint ahogy egy macskával szokás.
2019. aug. 11. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Ehhez ismernünk kellene az erővektorok számát, azok nagyságát és irányát, valamint a két test tömegét, forgáspontjának pontos helyét. Illetve az erők és az erőkarok nagyságát.

Így pontosabb számítást lehetne végezni.

2019. aug. 11. 00:17
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
A mézeskalácsház póz lehatott fejjel.
2019. aug. 11. 00:28
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
kutyapózban elkezded kefélni,majd mielőtt elmennél kihúzod a farkad és ráköpsz a hátára. erre amikor hátranéz belespriccelsz a szemébe! komolyan mondom a meglepetés miatt igazán izgalmas :D
2019. aug. 11. 00:30
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Osszehajtod full nelsonba és tolod neki analba
2019. aug. 11. 00:33
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Melyik pózt lehetne ajánlani? Elméletileg azt ami mindkettőtöknek jó. Egyébként meg bármelyiket, néhány kifacsart extrém póz kivételével az összes megvalósítható magasságkülönbség esetén is.

A sex meg olyan lesz vele, amilyenné teszitek :) az ágyban nem számít, hogy a hölgy alacsonyabb. Egészségetekre és ne felejtsetek el védekezni :)

2019. aug. 11. 01:09
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

Lovagló póz biztosan. Misszionárius már lehet neccesebb, de azt is megoldhatjátok.

Ha felül vmire, hogy pont jól jöjjön ki, akkor az is. (Szerintem pl ez tök izgató.)

Én ismertem 190 cm magas srácot, akinek kb 159 cm-s barátnője volt. S valahogyan szexeltek, és élvezték. Szóval csak rajtatok múlik.

2019. aug. 11. 03:24
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

#8 185cm vagyok, a csaj 152 volt (ugyanaz, mint a haverodnál az arány), és 5 évig toltuk az összes pózban gond nélkül.

Amúgy átkarol a lábaival, és állva csinálod a jó póz, ahhoz pici, könnyű csaj az ideális

2019. aug. 11. 07:28
 10/11 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk egyedül a kutya ami nehezebb mert ő magasabban van. Misszionárus meg a többivel nincs semmi gond.

153 cm, 195 cm

2019. aug. 11. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!