Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy 1-10es skálán mennyire tartjátok magatokat szexinek? És ti pasik, egy 1-10es skálán mennyire tartjátok magatokat sármosnak?
10/8 at mondanek
Egy betegseg miatt hiztam par kilot es nem olyan szep a borom a hatamon. Remelhetoleg ha sikerul kezelni ezek is elmulnak. Egyebkent csinosnak tartom magam:)
L
Testtel, mindennel együtt erős 6-ost adnék magamnak. Szóval nem a sármosságról beszélek, hanem a vonzóságról.
Az arcomon az orromnál nem vagyok elégedett
F
10/6
Elég önbizalomhiányos vagyok. Mindenkit szépnek látok, csak magamat nem. Ezért nem is értem, h a férfiak miért néznek meg engem.
19L
Van olyan napom amikor 6-7: szar hajjal smink nélkül mászkálok a boltba, kutyát setáltatok, javarészt valami kényelmesben, ilyenkor szarul nézek ki na. :D
Ha elmegyek valahova akkor sminkben, csinosban 9. Az alakom rendben van és sokan mondják, hogy nagyon jó kisugárzásom van. Teljesen elégedett vagyok magammal pedig nem vagyok éppen tökéletes.
10/9
A magasságom leszámítva eléggé modell testalkatom van, modellkedtem is, és az arcomat is mindig szerették a fotósok. Plusz egy ideje már edzek is. Amivel nem vagyok megelégedve az az hogy szinte egyáltalán nincs mellem. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!