Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy egy lánnyal dugni akartál és teljesen szőrös volt a vaginája? Elment tőle a kedved?
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 21:01
12/21 anonim válasza:
Páromnak is teljesen szőrös odalent. Nekem így jobban tetszik.
13/21 anonim válasza:
Én szeretem a szőröset is meg a csupaszat is, csak az átmenetet (borosta) nem. 20/F
14/21 anonim válasza:
Igen volt, és el is ment tőle a kedvem.
15/21 anonim válasza:
A vagina nem szőrös. Üdv egy orvostanhallgató :D bár szerintem nem kell a dr, hogy ezt tudja valaki 😂😂
16/21 anonim válasza:
Volt sok szőrös puncis csaj az életemben. És akkor mi van? Az is szép. A 3.14na belül nedves, nem szőrös.
17/21 anonim válasza:
Nem menne el a kedvem, sőt még nagyobb kedvet kapnék a dologhoz.
18/21 anonim válasza:
A vagina nem szőrös, az belül van. Csak a pontosság kedvéért; VULVA a helyes szó.
Válaszom: Nem, nem volt még ilyen, pedig láttam már párat. Egyáltalán nem zavarna a látvány vagy tudat.
F
19/21 anonim válasza:
Hogy a vagina szőrős-e azt már megírták az előttem szólók. Egyébként nem az számít, hogy szőrős vs. nem szőrős, fontosabb a "tulajdonosa" maga.
Ha te annyira extra pasinak tartod magad, hogy kikötöd szőrössel sosem, hát akkor egészségedre, de közöd előre a partnereddel, te biz' szőrőst meg sem "piszkálsz" aztán ne csodálkozz a válaszokon.
20/21 anonim válasza:
Megmondtam, hogy nem nyalom ki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!