Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nincs érettségim attól még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs érettségim attól még megérdemlem hogy szexuàlis életet élhessek?

Figyelt kérdés
Sajnos megbuktam rajta, sik hülye vagyok hozzà. Egyàltalàn lehet igy baràtnöm?? Vagy titkoljam??

2019. aug. 10. 15:07
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
0%
10db diploma elot No szex!
2019. aug. 10. 18:45
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

#20 valóban nem én döntőm el . Megteszik majd mások ! Pl azok a nők akikkel kapcsolatba kerül a kérdező .

Már bocs de ha annyira nincs igazam akkor honnan kerül elő ez a rengeteg ilyen jellegű kérdés? Pl ha minden olyan rózsaszín lenne ahogy leírjátok akkor a kérdezőnek miért írta ki ezt a kérdést ? Hogy merült fel benne ? Miért aggódik? Azt hiszem nem ő az egyetlen az országban akinek nem sikerült a vizsgája ...

Arra hallgatnak akinek van tapasztalata? Nos ebben a kérdésben pont nektek nincs tapasztalatotok. És pont nekem van. Ti beszéltek és osztjátok az észt olyan dologba amihez semmilyen kapcsolódásotok nincs. Van iskolátok? Van szűzek vagytok ? Nem tehát semmi közös nincs a kérdezővel. Amúgy egy szóval nem azt mondtam higy az iskola egyenes következménye a szex, hanem hogy alapfeltétele normális partner esetében .

2019. aug. 10. 18:54
 23/28 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem tartós kapcsolathoz tényleg nem szerencsés, kiváltképp, ha akarata sincs az előrelépésre, viszont alkalmi kapcsolatnál senki sem fogja kérni a bizonyítványát, és simán nyert ügye lehet, ha egyébként ápolt és intelligens.

2019. aug. 10. 18:57
 24/28 anonim ***** válasza:
68%

#23 ezzel teljesen egyet tudok érteni .

Attól függetlenül hogy minden nő első kérdése a mit dolgozol=milyen iskolád van=mennyit keresel.

Igaz ez lehet hogy csak a netes ismerkedésnél van így.

És azok akik szórakozó helyen ismerkednek és 10 perc után a wcben dugnak egyáltalán nem számít az iskolai végzettség. Nem akarom megbántani őket de én a normális kapcsolatról beszéltem...

2019. aug. 10. 19:03
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Valld be 24# hogy csak egy kisegérnyit tudsz kulázni, ezért zavar a jelenlétünk
2019. aug. 10. 19:05
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

#25 ilyen magas röptű érveléssel nehéz szembe szállni.

Teljesen igazad van.

2019. aug. 10. 19:41
 27/28 anonim ***** válasza:
42%
😄
2019. aug. 10. 19:42
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan férfit ismerek,akinek nincs érettségije mégis szexel.Nekem is volt nem egy olyan.Olyat is ismerek aki megbukott,de aztán egyetemet végzett.A kettőnek nincs köze egymashoz.Amúgy meg az érettséginek nincs köze az észhez.Ha hülye vagy az is maradsz öt diplomával is.
2019. aug. 10. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!